Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Prima uriaşă pe care Neluţu Varga a promis-o jucătorilor în cazul unei victorii în derby

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 10:42

CFR Cluj – FCSB | Prima uriaşă pe care Neluţu Varga a promis-o jucătorilor în cazul unei victorii în derby

Neluţu Varga îl vrea pe Bogdan Ţîru

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Neluţu Varga vrea cu orice preţ victoria în derby-ul cu FCSB. Şi le-a promis jucătorilor o primă uriaşă în cazul unei victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Varga le-a promis o primă de 3.000 de euro jucătorilor, în cazul unei victorii cu FCSB. Dacă va câştiga derby-ul, CFR Cluj s-ar distanţa la 8 puncte în clasament, cu 5 etape înainte de final.

Neluţu Varga nu a fost prezent la şedinţa din vestiar

Cristi Balaj a dezvăluit că acţionarii campioanei au venit în vestiar la jucători şi i-au asigurat că nu vor fi probleme financiare. Vizita acţionarilor a fost făcut în contextul în care campioana şi-a prezentat bilanţul financiar pe anul 2021.

Deşi Neluţu Varga a lipsit, ceilalţi acţionari de la CFR Cluj au mers la jucători şi le-au transmis să stea liniştiţi pentru că vor avea sprijinul lor în continuare.

„Este exclus să fie probleme în clubul CFR acum. Este episodul 2 dintr-un serial care apare înaintea unui meci important. Chiar ieri, când domnul Varga nu a fost prezent, au venit alți acţionari ai clubului şi au discutat cu jucătorii şi li s-a asigurat sprijinul în continuare.

Reclamă

S-a discutat de stabilitate financiară, pentru că se aşteptau să apară subiecte legate de insolvenţă sau probleme financiare. Şi a fost o discuţie în care jucătorii îmi povesteau că sunt mult mai liniştiţi.

S-a demonstrat încă o dată, acum în mod direct, că au sprijinul acţionariatului cei care au grijă ca acest club să existe în continuare. Domnul Varga nu a fost în Cluj, de aceea nu a fost prezent.

Datoriile au apărut în urma unui management la care eu nu am luat parte, am găsit o stare de fapt. Au scăzut datoriile către terţi şi au crescut datoriile către patron. Atâta timp cât nu l-aţi auzit vreodată pe patron că se plânge de asta, eu nu cred că mai trebuie dezvoltat subiectul”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro, despre şedinţa de la care Neluţu Varga a lipsit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și