Închide meniul

Şedinţă la CFR Cluj, înaintea derby-ului de titlu cu FCSB: „Domnul Varga nu a fost prezent!” Ce se întâmplă cu datoria de 26 de milioane de euro

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2022, 19:52

Şedinţă la CFR Cluj, înaintea derby-ului de titlu cu FCSB: „Domnul Varga nu a fost prezent! Ce se întâmplă cu datoria de 26 de milioane de euro

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeş cu 6-0

CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

Şedinţă la CFR Cluj. Cristi Balaj a dezvăluit că acţionarii campioanei au venit în vestiar la jucători şi i-au asigurat că nu vor fi probleme financiare. Vizita acţionarilor a fost făcut în contextul în care campioana şi-a prezentat bilanţul financiar pe anul 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Neluţu Varga a lipsit, ceilalţi acţionari de la CFR Cluj au mers la jucători şi le-au transmis să stea liniştiţi pentru că vor avea sprijinul lor în continuare.

Şedinţă la CFR Cluj. Cristi Balaj: „Au venit alți acţionari ai clubului

„Este exclus să fie probleme în clubul CFR acum. Este episodul 2 dintr-un serial care apare înaintea unui meci important. Chiar ieri, când domnul Varga nu a fost prezent, au venit alți acţionari ai clubului şi au discutat cu jucătorii şi li s-a asigurat sprijinul în continuare.

S-a discutat de stabilitate financiară, pentru că se aşteptau să apară subiecte legate de insolvenţă sau probleme financiare. Şi a fost o discuţie în care jucătorii îmi povesteau că sunt mult mai liniştiţi.

S-a demonstrat încă o dată, acum în mod direct, că au sprijinul acţionariatului cei care au grijă ca acest club să existe în continuare. Domnul Varga nu a fost în Cluj, de aceea nu a fost prezent.

Datoriile au apărut în urma unui management la care eu nu am luat parte, am găsit o stare de fapt. Au scăzut datoriile către terţi şi au crescut datoriile către patron. Atâta timp cât nu l-aţi auzit vreodată pe patron că se plânge de asta, eu nu cred că mai trebuie dezvoltat subiectul”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj, „gaură” uriașă în buget! Campioana României a anunțat la cât au ajuns datoriile

CFR Cluj domină copios campionatul României, dar are mari probleme financiare. Liderul Ligii 1 a ajuns la datorii care depășesc 26 de milioane de euro și riscă să intre din nou în insolvență.

Conducătorii clubului din Gruia au publicat bilanțul oficial și sunte temeri mari în privința modului în care vor reuși să fie plătite. Potrivit digisport.ro, CFR are o „gaură” în buget de 129.856.351 de lei (n.r. 26.280.000 de euro).

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. Astfel, echipa lui Dan Petrescu se vede nevoită să câștige din nou campionatul, pentru a își reduce pierderile. Vișiniii sunt favoriți după ce au reușit să se distanțeze la 8 puncte de FCSB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și