Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Şefii din Gruia se amuză de rivale: „Craiova spune că se luptă pentru locul 2, FCSB pentru locul 1. Păi noi ce facem?”. Cum sunt motivaţi jucătorii lui Dan Petrescu înainte de derby

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2022, 8:50

CFR Cluj – FCSB | Şefii din Gruia se amuză de rivale: „Craiova spune că se luptă pentru locul 2, FCSB pentru locul 1. Păi noi ce facem?. Cum sunt motivaţi jucătorii lui Dan Petrescu înainte de derby

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

CFR Cluj – FCSB este derby-ul care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Jucătorii lui Dan Petrescu primesc vizita principalei urmăritoare şi, dacă vor câştiga, se vor distanţa la opt puncte de roş-albaştri. În cazul în care echipa lui Gigi Becali câştigă, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, se schimbă total calculele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii campioanei en-titre, s-a amuzat de obiectivele pe care şi le-au pus rivalele. Nu s-a ferit să amintească faptul că FCSB a uitat să câştige în Gruia. Din 2014 nu s-au mai impus roş-albaştrii pe terenul lui CFR Cluj.

Ştefan Godola, mesaj pentru rivale înainte de CFR Cluj – FCSB

Cam de mult nu a mai bătut FCSB pe terenul nostru. Ca să spun aşa, nici nu mai ţin minte. Antrenorul ştie să îşi organizeze echipa, să îi mobilizeze, să joace. Dan este un mare specialist, fiecare meci îl studiază fantastic.

(Reporter: Se închide lupta la titlu dacă veţi câştiga?) Nu, nu, staţi un pic, matematic nu. Putem să spunem că suntem campioni când va fi matematic. Sigur că este un meci foarte important, e un meci de şase puncte. Trebuie să vă mai spun ceva. Craiova spunea că se luptă pentru locul 2, FCSB pentru locul 1, păi noi ce facem? Mergem pe locul 3? Aşa am sesizat„, a declarat Ştefan Gadola pentru AntenaSport.

Campionii en-titre au promisă o primă importantă dacă vor ieşi victorioşi din derby. Neluţu Varga s-ar fi arătat dispus să le plătească 3.000 de euro.

Reclamă

Aceste lucruri noi le ţinem confidenţiale, ca să nu vină cineva şi să spună că îi dăm altcuiva mai mult. Sigur că vor fi prime, întotdeauna au fost prime, dar valoarea lor e confidenţială. Întotdeauna jucătorii au primit prime, e o chestie mai veche la noi. E un bonus. Li se spune, cu o zi înainte de meci: ‘Dacă batem, asta e prima’. E obişnuit, se întâmplă de 15 ani„, a mai spus acţionarul lui CFR Cluj.

Cristi Balaj, anunţ înainte de derby: „Vom avea o primă suplimentară!”

Şi preşedintele feroviarilor a vorbit, înainte de CFR Cluj – FCSB, despre suma pe care o pot încasa jucătorii lui Dan Petrescu dacă reuşesc să facă un pas uriaş în drumul spre apărarea trofeului.

Din discuţiile avute se pare că vom avea o primă suplimentară. Nu s-a stabilit exact cât. Indiscutabil, la asemenea jocuri nu e nevoie de prime suplimentare, chiar dacă se vor da, pentru că jucătorii cunosc miza jocului şi sunt motivaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am câştiga, am fi mult mai optimişti şi oarecum ar clarifica câştigătoarea campionatului. Sperăm să câştigăm, ne dorim să facem un meci frumos. Spectatorii care vin la stadion să fie mulţumiţi de ceea ce văd„, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate pentru AntenaSport.

Au trecut opt ani de când FCSB nu a mai câştigat în Gruia. Pe 10 august 2014, echipa lui Gigi Becali reuşea să se impună ultima dată, graţie golului marcat de Cristi Tănase. Negruţ primea cartonaş roşu în minutul 43 şi o lăsa pe CFR în inferioritate numerică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și