Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj, anunţ despre prima promisă jucătorilor lui Dan Petrescu pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Cunosc miza!”. Sold-out în Gruia!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 19:09

Cristi Balaj, anunţ despre prima promisă jucătorilor lui Dan Petrescu pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Cunosc miza!. Sold-out în Gruia!

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Cristi Balaj aşteaptă cu încredere derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, care are o importanţă uriaşă în lupta pentru titlu. Şefii grupării din Gruia sunt dispuşi să ofere o primă importantă jucătorilor lui Dan Petrescu, dacă aceştia reuşesc să îşi învingă rivala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are şansa de a se distanţa la 8 puncte de principala urmăritoare. Au apărut veşti că Neluţu Varga le-ar fi promis o primă de 3.000 de euro fotbaliştilor, dar preşedintele feroviarilor asigură că încă nu s-a stabilit suma pe care o pot încasa aceştia.

Cristi Balaj, anunţ înainte de CFR Cluj – FCSB: „Vom avea o primă suplimentară!”

Din discuţiile avute se pare că vom avea o primă suplimentară. Nu s-a stabilit exact cât. Indiscutabil, la asemenea jocuri nu e nevoie de prime suplimentare, chiar dacă se vor da, pentru că jucătorii cunosc miza jocului şi sunt motivaţi.

Dacă am câştiga, am fi mult mai optimişti şi oarecum ar clarifica câştigătoarea campionatului. Sperăm să câştigăm, ne dorim să facem un meci frumos. Spectatorii care vin la stadion să fie mulţumiţi de ceea ce văd„, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate pentru AntenaSport.

Fanii s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru derby-ul care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul se va disputa cu casa închisă!

Reclamă

E sold-out. Este şi meritul celor de la FCSB, nu doar al nostru. Cum a fost meritul nostru la Craiova când a fost un public numeros. Meciurile cu asemenea miză şi cu echipe bune în teren aduc spectatori la stadion„, a mai spus preşedintele lui CFR Cluj.

Au trecut opt ani de când FCSB nu a mai câştigat în Gruia. Pe 10 august 2014, echipa lui Gigi Becali reuşea să se impună ultima dată, graţie golului marcat de Cristi Tănase. Negruţ primea cartonaş roşu în minutul 43 şi o lăsa pe CFR în inferioritate numerică.

Mihai Stoica, verdict înainte de derby: „E cea mai puternică!”

Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi de CFR Cluj, chiar înaintea derby-ului de duminică. Managerul general al FCSB a spus că echipa la care Cristi Balaj este preşedinte ar fi cea mai puternică din România.

Reclamă 4 / 0/3

A apărut o forţă. Un club care îşi permite, indiferent de datoriile pe care CFR le are la terţe persoane, îşi permite să aibă un buget dublu faţă de bugetul nostru.

Îşi permite să plătească jucători care nu prind minute cu peste 500.000 brut (n.r. euro/pe an). Şi atunci e normal.

Este indubitabil că CFR Cluj e cea mai puternică grupare din ţară la ora actuală, pentru că este singura care îşi poate permite să plătească cu sume foarte, foarte mari, exagerate pentru fotbalul nostru.

Cred că şi eu că în momentul în care tu poţi să aduci un jucător care… nu neapărat un jucător constant, dar un jucător internaţional islandez – vorbim despre Islanda nu despre San Marino – şi să nu joace”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și