Închide meniul

CFR Cluj i-a găsit înlocuitorul lui Arlauskis. Cine va apăra poarta campioanei din 1 iulie. ”Ne bazăm pe el, dar îl avem pe noul Schmeichel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 7:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

CFR Cluj i-a găsit înlocuitorul lui Arlauskis. Cine va apăra poarta campioanei din 1 iulie. ”Ne bazăm pe el, dar îl avem pe noul Schmeichel”

SportPictures / FLAVIU BUBOI/Sport Pictures via hepta

CFR Cluj i-a găsit înlocuitorul lui Arlauskis

CFR va juca duminică seară un adevărat derby pentru titlu, contra celor de la Universitatea Craiova, care sunt la patru puncte în urma lor. În cazul unei victorii, ardelenii și-ar asigura în proporții uriașe un nou titlu. În acest duel în poartă va fi Arlauskis, dar după va intra Cristi Bălgrădean, cel puțin asta susține Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, noul portar titular de la CFR Cluj

Petrescu se bazează pe Bălgrădean începând cu săptămâna viitoare, Mara susține că tânărul Otto Hindrich va fi un adevărat om de bază în viitor. El îl compară pe puștiul de 17 ani cu Peter Schmeichel, legendarul portar al celor de la Manchester United.

”Dacă Araluskis a plecat sau nu de la noi eu zic totuși să vă uitați duminică seară la meciul cu Craiova și să urmăriți cine o să apere. Arla are contract cu noi până pe 30 iunie, iar la antrenamentul de azi (n.red. – ieri) a sărit din bară în bară. Arla este un adevărat leu și ați văzut asta în meciul cu FCSB. Dacă și vineri se va antrena la fel ca azi (n.red. – joi), atunci duminică o să-l vedeți mai mult ca sigur pe teren.

După 30 iunie vom vedea ce o să se mai întâmple. Însă noi îl avem și pe Bălgrădean, pe el ne vom baza oficial de la 1 iulie, dar îl avem și pe Otto. Acest copil o să fie noul Schmeichel”, a spus Mara, pentru ProSport.

Arlauskis o părăsește pe CFR Cluj din iulie

Giedrius Arlauskis nu va mai continua la CFR Cluj, formație pregită de Dan Petrescu. Portarul lituanian s-a înțeles cu Al-Shabab. rlauskis va merge la clubul din Arabia Saudită, acolo unde va câștiga un salariu uriaș.

Reclamă

”(n.r. – despre Arlauskis şi Ţucudean) Sperăm ca toţi jucătorii cel puţin o lună, până se termină campionatul să rămână aici, iar după se va decide ce se va întâmpla în continuare”, a spus Petrescu, după meciul cu Botoșani.

Arlauskis a fost omul meciului în derby-ul cu FCSB. Lituanianul s-a accidentat și nu se știe când va reveni. În acest sezon a evoluat în 39 de meciuri în toate competițiile pentru clujeni. De asemenea, el are o cotă de 1.6 milioane de euro conform Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și