Închide meniul

Dan Petrescu, mesaj clar înainte de CFR Cluj – FC Argeş: „Este mai greu meciul acesta decât cel cu FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 18:02

Reclamă
Dan Petrescu, mesaj clar înainte de CFR Cluj – FC Argeş: „Este mai greu meciul acesta decât cel cu FCSB!

Dan Petrescu, mesaj clar înainte de CFR Cluj - FC Argeş

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu a transmis un mesaj clar înaintea partidei dintre CFR Cluj şi FC Argeş, din sferturile Cupei României. Tehnicianul clujenilor se declară îngrijorat înaintea confruntării cu trupa din Trivale, deoarece susţine că are mari probleme de lot. De asemenea, „Bursucul” este cu gândul şi la derby-ul cu FCSB, din următarea rundă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi FC Argeş se duelează în sferturile Cupei României. Meciul va avea loc joi, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu, mesaj clar înainte de CFR Cluj – FC Argeş

Dan Petrescu a dezvăluit faptul că-şi doreşte să câştige Cupa României, deoarece este un trofeu pe care nu-l are în palmares. Totodată, tehnicianul clujenilor s-a declarat îngrijorat înaintea confruntării cu FC Argeş, deşi trupa din Trivale traversează o formă extrem de modestă în campionat.

„Bursucul” este convins că duelul cu trupa lui Bogdan Vintilă va fi mult mai greu decât derby-ul cu FCSB, programat la finalul săptămânii, în a treia rundă de play-off.

Dan Petrescu a mai dezvăluit că pentru meciul cu FC Argeş, va conta pe unii jucători care nu au evoluat atât de mult în acest sezon, deoarece se confruntă cu mari probleme de lot.

Reclamă

„Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută. Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nuu am tratat-o să zici: Nu mă interesează. Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine.

Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suuspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea. Formația de pe „Stamford Bridge” a rămas fără antrenor principal, după demiterea lui Graham Potter. În prezent, Chelsea se află pe locul 11 din Premier League, cu 39 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Deși își dorește foarte mult să o antreneze pe Chelsea, „Bursucul” este conștient de faptul că acest lucru este puțin probabil să se întâmple.

„Nu știu și nu cred că voi ajunge antrenor la Chelsea. Chiar nu cred că cineva se va gândi la mine… Dacă era un proprietar din România sau cineva care mă știe poate îmi dădea și mie o șansă. Dacă aveam această șansă, fanii de acolo erau cei mai fericiți să mă vadă înapoi! Pentru mine ar fi un vis să se întâmple asta. Din păcate, visele nu ies cum vrem noi. E foarte greu nu să ajung acolo, ci doar să fiu luat în calcul pentru postul de antrenor.

E clar că nu toată lumea consideră campionatul românesc ca fiind foarte puternic. Dar eu am avut rezultate și în Champions League, și în Europa sau Conference League. Totuși, Chelsea vrea un nume mai mare, mereu a căutat altceva. Singurele oferte pe care le-am avut din Premier League au fost de la echipe de pe ultimul loc”, a declarat Dan Petrescu, pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și