Închide meniul

CFR Cluj insistă pentru Costel Gâlcă! Salariul şi bonusurile uriaşe propuse de conducerea campioanei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2021, 16:06

CFR Cluj insistă pentru Costel Gâlcă! Salariul şi bonusurile uriaşe propuse de conducerea campioanei

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg - FCSB

Costel Gâlcă/ Profimedia

  • Costel Gâlcă, aproape de CFR Cluj
  • Ce ofertă i-au făcut ardelenii

CFR Cluj insistă pentru Costel Gâlcă, dorit în locul lui Edi Iordănescu. Gâlcă e antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB şi e liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea campioanei i-a prospus lui Costel Gâlcă un salariu de 25.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro. La salariul de bază se adaugă bonusuri, în fucnţie de performanţe. Este vorba d eun bonus de 150.000 euro dacă CFR ajunge în grupele Ligii Campionilor şi de 100.000 euro dacă CFR ajunge în grupele Europa League.

CFR Cluj insistă pentru Costel Gâlcă! E principala ţintă a conducerii

Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu a mai fost să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon. Astfel, Neluţu Varga s-a reorientat spre antrenorul care a luat ultimul titlu cu FCSB. Costel Gâlcă este agreat şi de jucători. Aceştia au cerut informaţii de la Giedrius Arlauskis. Lituanianul a fost pregătit de Gâlcă la FCSB, în sezonul 2014 – 2015. Mai mult, în ianuarie 2016 Gâlcă l-a luat pe Arlauskis la Espanyol.

Reclamă

Costel Gâlcă a fost dorit şi de Gică Hagi la Viitorul

În vara lui 2020, Costel Gâlcă a fost dorit de Gică Hagi, pe banca Viitorului, dar mutarea nu s-a mai făcut. ”Am citit și noi despre varianta Costel Gâlcă la Viitorul. Nu știm nimic despre această posibilitate. Pot spune sigur doar un singur lucru, că noi tocmai am semnat prelungirea contractului aici, la Vejle.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj