Închide meniul

CFR Cluj, înțelegere cu jucătorii pentru a putea juca în cupele europene. Suma totală plătită de Neluțu Varga

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 8:25

Reclamă
CFR Cluj, înțelegere cu jucătorii pentru a putea juca în cupele europene. Suma totală plătită de Neluțu Varga

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj pregătește terenul pentru sezonul viitor, iar Neluțu Varga e nevoit să scoată din buzunar o sumă uriașă pentru a obține licența pentru cupele europene, sezonul 2022-2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă salariile de la CFR Cluj au ajuns aproape la zi, clubul e restant când vine vorba de primele de performanță din sezonul trecut. Astfel, pentru a nu avea probleme cu licența, Neluțu Varga a ajuns la un acord cu jucătorii ca sumele să fie plătite în două tranșa, una acum și una în luna iulie, anunță fanatik.ro.

CFR Cluj, înțelegere cu jucătorii pentru primele restante

Astfel, ținând cont că fotbaliștii au de primit între 50.000 și 100.000 de euro în funcție de minutele jucate, campioana trebuie să scoată din conturi 1.5 milioane de euro, sumă pe care o va plăti în cele două tranșe amintite mai sus.

Astfel, înțelegerea cu jucătorii fiind una oficială, hârtiile semnate de aceștia vor fi atașate dosarului de licențiere, astfel ca prezența în cupele europene să nu fie pusă sub semnul întrebării. Mai ales că de acolo au venit sumele importante de bani cu care CFR Cluj a scăpat de problemele financiare.

Decizia luată de Billel Omrani, după ce Gigi Becali i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1

Billel Omrani (28 ani) se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj și a luat decizia finală cu privire la viitorul său. Gigi Becali i-a făcut o ofertă concretă și i-a oferit cel mai mare salariu din Liga 1. Cu toate acestea, atacantul pare tentat să plece în afară.

Reclamă

Cotat la 1.6 milioane de euro, Billel Omrani vrea să plece în afară la vară, când îi expiră contractul. Totuși, conducerea din Gruia speră să îl facă pe atacant să semneze un nou contract.

”E jucătorul CFR-ului până în vară. E atras de Cluj, de echipă, de suporteri, de stadion, Nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, China. Nicio echipă din Romînia nu poate să satisfacă pretentiile financiare pe care le poate oferi China. Noi tot discutăm cu el. Este montat, concentrat.

Au fost și discuții din Coreea. Nu a vrut să meargă. A zis că vrea să rămână la CFR Cluj, îi place aici. Are un nivel de inteligență mare, dar uneori ne este greu să îl înțelegem. El se simte bine. Are o parteneră de viață cu care se simte bine. E studentă la Medicină. Ne bucurăm și pentru el, și pentru noi. El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul de la CFR Cluj ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și