Închide meniul

CFR Cluj nu joacă cu trofeul pe masă! Când vor primi ardelenii medaliile de campioni dacă iau titlul în această seară. Decizia luată de LPF

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 18:47

CFR Cluj nu joacă cu trofeul pe masă! Când vor primi ardelenii medaliile de campioni dacă iau titlul în această seară. Decizia luată de LPF

profimediaimages.ro

CFR Cluj bucurie

CFR Cluj nu joacă cu trofeul pe masă. Ardelenii pot cuceri al patrulea titlu consecutiv în această seară, dacă o înving pe FC Botoşani, în deplasare. Totuşi, Liga Profesionistă de Fotbal a decis să nu o premieze pe echipa lui Edi Iordănescu, dacă aceasta se va impune, scrie GSP.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu joacă cu trofeul pe masă

Sursa citată scrie că, dacă vor câştiga azi, „feroviarii” vor fi premiaţi acasă, adică după partida cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului, programată pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Trofeul, dar şi medaliile de campioni, vor fi la fel ca cele din ultimele doi ani.

FC Botoşani – CFR Cluj va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 20:30.

FC Botoșani - CFR Cluj
SportPictures / Flavius Buboi/SPORT PICTURES

CFR Cluj poate deveni azi campioana României

CFR Cluj este lider în campionatul României după ce a câştigat derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 3-1. Poate profita imediat de pasul greşit făcut de FCSB, 2-2 cu Sepsi. Roş-albaştrii sunt pe locul secund, la trei puncte în spatele grupării din Gruia.

Dacă vor câştiga azi cu FC Botoşani, jucătorii lui Edi Iordănescu sunt campionii României pentru a patra oară la rând. Nu va mai conta ce se va întâmpla în confruntarea cu FCSB, din Gruia.

Reclamă

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 9-a

Etapa a 10-a

Reclamă 4 / 0/3
  • CFR Cluj – FCSB
  • Universitatea Craiova – Academica Clinceni
  • Sepsi – FC Botoşani

EXCLUSIV | Valeriu Iftime vrea o finală pentru titlu CFR – FCSB

Dacă vor câştiga în penultima etapă, jucătorii lui Edi Iordănescu sunt campionii României pentru a patra oară la rând. Totuşi, Valeriu Iftime şi-ar dori ca echipa sa să câştige, iar titlul să se decidă în ultima etapă, în CFR Cluj – FCSB.

„Noi am mai avut meciuri din astea, să le zicem importante. Eu văd un meci important pentru Botoșani și sper să fim maturi și să-l tratăm că atare. Nu mă interesează CFR Cluj, nici FCSB, eu vreau că echipa mea să câștige, că de fiecare dată, și sper să o facem cu toată puterea. Problema este că acum nu mă mai gândesc la locul 4, acum mă gândesc să iau locul 6. Pentru mine ar fi important și evenimentul în sine, în sensul că un asemenea succes ar pută să relanseze campionatul. Să fie ultimul meci cu Cupa pe masă, cel de la Cluj, dintre FCSB și CFR”, a declarat patronul lui FC Botoşani, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și