Închide meniul

CFR Cluj rămâne descoperită! 3 plecări dintr-un foc. Pe cine se va baza Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 13:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

CFR Cluj rămâne descoperită! 3 plecări dintr-un foc. Pe cine se va baza Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu, probleme la CFR Cluj

  • 3 jucători pleacă de la CFR Cluj
  • Campioana e lider în Liga 1
  • Ardelenii au un punct în faţa Craiovei

Este vorba despre Lacina Traore, George Ţucudean şi Giedrius Arlauskis. Dacă la atacanţi, situaţia nu e chiar disperată, Rondon şi Omrani fiind titulari, în cazul lui Arla, lucrurile se complică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă lituanianul va pleca, CFR rămâne în doi portari de bază, Otto Hindrich (17 ani) şi Grzegorz Sandomierski (30 de ani), fiecare având câte un meci disputat în Liga 1.

Dan Petrescu: Avem probleme la club

După eşecul cu Universitatea Craiova, 2-3, Dan Petrescu a anunţat că au existat discuţii cu oficialii campioanei pe toată durata săptămânii trecute. 

Reclamă

"Au fost probleme, sunt și probleme interne, mulți jucători nu evoluează pentru că este regula U-21. S-a văzut la final pe tabelă, pentru că nu e normal ca CFR Cluj să ia gol acasă, dar să ia trei acasă. 

Toată lumea la club ar trebui să fie unită pentru că suntem pe primul loc și vrem să rămânem acolo până la final", a spus Petrescu, după eşecul cu Craiova. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei