Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 2-1 | Horațiu Moldovan, emoționat: ”Așteptam de 24 de ani să joc aici!” + Promisiune pentru fani: ”Vom câștiga play-out-ul și ne batem pentru Europa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 22:11

CFR Cluj – Rapid 2-1 | Horațiu Moldovan, emoționat: ”Așteptam de 24 de ani să joc aici!” + Promisiune pentru fani: ”Vom câștiga play-out-ul și ne batem pentru Europa!”

Horațiu Moldovan, cerut titular la echipa naţională de Adrian Mutu

Horaţiu Moldovan, în timpul unei partide/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Horațiu Moldovan, prima reacție după CFR Cluj – Rapid 2-1

”Puțină șansă ne-a lipsit. Am respins și au băgat-o în poartă la al doilea gol. E foarte frustrant, dar e ce vrea Dumnezeu. Nu cred că o putem numi o dezamăgire. Am fost aproape, nu s-a putut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vrem să jucăm baraj pentru Europa. Vrem să câștigăm play-out-ul și cred că o să o și facem. Așteptam de 24 de ani să joc pe acest stadion. Un șut în fund, un pas înainte!”, a declarat Horațiu Moldovan.

Citește și:

CFR Cluj – Rapid 2-1

Graovac a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 43. În repriza secundă, giuleștenii au forțat egalarea și au trecut la conducerea jocului. Junior Morais a făcut 1-1, în minutul 69, din pasa lui Rareș Ilie. Și mijlocașul central putea marca la faza următoare.

Oaspeții au fost însă „taxați” de Ciprian Deac, chiar înante de final. Veteranul CFR-ului a marcat și a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Cu acest succes, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1.

Reclamă

Rapid a rămas cu 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Farul. Șapte meciuri la rând fără victorie au jucătorii lui Mihai Iosif.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și