Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 2-1 | Primele explicații ale lui Mihai Iosif după al șaptelea meci la rând fără victorie. „Chiar am muncit din greu, am suferit!”. Ce spune despre viitorul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 22:43

CFR Cluj – Rapid 2-1 | Primele explicații ale lui Mihai Iosif după al șaptelea meci la rând fără victorie. „Chiar am muncit din greu, am suferit!. Ce spune despre viitorul său

Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid 2-1

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Antrenorul alb-vișiniilor nu se mai gândește că echipa lui ar mai putea prinde un loc în play-off. Rapid are 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Viitorul și Universitatea Craiova. Ambele au și un meci în plus de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif nu mai speră la play-off după CFR Cluj – Rapid 2-1

Le-am spus să joace fotbalul pe care îl știu, ceea ce au făcut la antrenamente. Supărat pentru rezultat, au fost două reprize diametral opuse. În a doua puteam fi noi cei care înscriau mai mult. Supărat pentru înfrângere, dar nu pot decât să-i felicit pentru jocul din repriza a doua. Am arătat ca o echipă mare, care ne dorim să fim pe viitor.

Probabil am pierdut play-offul, dar nu sunt supărat. Sunt oarecum dezamăgit pentru că puteam mult mai mult. Am avut primele 6 etape fără accidentări și suspendări, inclusiv eu…după au venit pe bandă rulantă aceste lucruri care oarecum ne-au dereglat sistemul„, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului.

Tehnicianul giuleștenilor nu se teme că ar putea fi demis. Vrea să stea pe bancă la primul meci care va fi disputat pe noul stadion al Rapidului.

Citește și:

Vrem să câștigăm fiecare meci în parte, sunt un grup mai mult decât puternic și unit. Suntem o forță ca și grup. În primul rând încercăm să câștigăm meciul de sâmbătă ca să ne facem suporterii fericiți. Eu cunosc echipa de mult, e o bucurie pentru mine să fiu la Rapid, să vin cu autocarul și să văd că plânge lumea lângă autocar. Eu încerc să le transmit tuturor bunul simț. Pentru mine este de o mare importanță și voi milita pentru acest lucru.

Reclamă

Suntem foarte fericiți când vedem atâția oameni care vin lângă noi. Momentan aici trebuie să fim un tot unitar… conducere, staff tehnic, suporteri. Nu am ce să discut decât lucruri pozitive. La noi nu există cancan-uri. Nu știu dacă ați auzit la noi la echipă. Îmi doresc foarte mult (n.r. să fie pe bancă la primul meci de pe noul stadion al Rapidului) pentru că chiar am muncit din greu, am suferit, sufăr și pentru mine e un lucru minunat și vreau să mă bucur de fiecare zi petrecută la Rapid„, a precizat Mihai Iosif.

Graovac a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 43. În repriza secundă, giuleștenii au forțat egalarea și au trecut la conducerea jocului. Junior Morais a făcut 1-1, în minutul 69, din pasa lui Rareș Ilie. Și mijlocașul central putea marca la faza următoare. Oaspeții au fost însă „taxați” de Ciprian Deac, chiar înante de final. Veteranul CFR-ului a marcat și a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Cu acest succes, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și