Închide meniul

CFR Cluj s-a reprofilat şi l-a ofertat pe Leo Grozavu. I-a propus un salariu uriaş şi bonusuri de 1.7 milioane de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2021, 19:15

CFR Cluj s-a reprofilat şi l-a ofertat pe Leo Grozavu. I-a propus un salariu uriaş şi bonusuri de 1.7 milioane de euro!

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj s-a reprofilat şi l-a ofertat pe Leo Grozavu

Neluţu Varga nu a ajuns la un acord cu Adi Mutu sau Costel Gâlcă, aşa că şi-ar dori să îl aducă pe tehnicianul care a terminat pe locul patru în Liga 1 cu gruparea din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a reprofilat şi l-a ofertat pe Leo Grozavu. Ce ofertă i-a făcut!

Leo Grozavu este pe final de contract şi încă nu a semnat prelungirea cu Sepsi. Conducătorii clubului sunt dispuşi să îi ofere un salariu lunar de 12.000 de euro, cu 2.000 mai mult decât primeşte în prezent. GSP anunţă că CFR Cluj încearcă să profite şi i-a făcut o propunere de nerefuzat.

CFR Cluj s-a reprofilat şi l-a ofertat pe Leo Grozavu. Campionii României sunt dispuşi să îi ofere un salariu mai mare decât cel primit de Edi Iordănescu. Sunt gata să îi dea, lunar, 18.000 de euro, iar bonusurile care se pot adăuga sunt uriaşe. Leo Grozavu ar fi recompensat cu 1.2 milioane de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League şi cu 500.000 de euro dacă aduce al cincilea titlu consecutiv în Gruia.

Jucătorii de la CFR Cluj nu şi-au mai primit salariile de trei luni

Din informațiile AS.ro, jucătorii celor de la CFR nu și-au primit banii de trei luni. Din câte se pare, acesta este și unul dintre motivele pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la echipă.

Jucătorii de la CFR au fost motivați de Edi Iordănescu să joace până la finalul campionatului. Aceștia se află la limita răbdării și dacă nu-și vor primi banii în cel mai scurt timp, ar putea să își depună memorii.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când cei de la CFR au probleme financiare. S-a întâmplat asta și în zezonul trecut. Mai mult, din informațiile AS.ro, jucătorii nu și-au primit încă nici prima pentru câștigarea Ligii 1 în sezonul precedent.

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj: „Nu am nicio ofertă!”

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul de 42 de ani a recunoscut că nu negociează în acest moment cu altă echipă.

Nu am nicio ofertă! Am refuzat să vorbesc cu toți cei care m-au contactat, pentru că așa mi se părea normal. O să-mi verific și mailul, că am văzut că se poartă ofertele pe mail în ultima vreme…”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și