Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | „Am văzut că unii de la FCSB s-au supărat pe mine!” Dan Petrescu, răspuns pentru Mihai Stoica: „Am zis adevărul!” Meciul „infernal” pentru campioană: „E cel mai greu!”

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 23:23 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 1:23

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | „Am văzut că unii de la FCSB s-au supărat pe mine! Dan Petrescu, răspuns pentru Mihai Stoica: „Am zis adevărul! Meciul „infernal pentru campioană: „E cel mai greu!

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via hepta

  • CFR Cluj – Sepsi 2-0
  • Reacția lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost mulțumit de victoria obținută de echipa sa în fața celor de la Sepsi. Antrenorul campioanei spune că echipa începe să semene cu cea pe care o dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spuneți un meci ușor care este în fotbal. Nu mai sunt meciuri ușoare, chiar și în România. Am exersat azi de dmineață, chiar la poarta aia. Adversarul nu știu dacă au avut o ocazie. Au început mai bine, dar fără să facă ceva clar. Asta arată cu CFR-ul de acum 2-3 ani, când eram eu aici. Îmi pare rău că nu marcat și golul 3 să nu mai avem emoții„, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sepsi 2-0.

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, după CFR Cluj – Sepsi 2-0

Dan Petrescu nu a rămas dator și i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce managerul general al FCSB l-a ironizat pe antrenorul campioanei. Mihai Stoica a trimis săgeți către Dan Petrescu, care a contestat decizia LPF de a amâna meciul FCSB-ului cu Farul Constanța.

Reclamă

Dan Petrescu este supărat și pentru faptul că FC Voluntari, următoarea adversară a campioanei în Liga 1, nu va juca în Cupa României, după ce FCSB a anunțat că nu se va putea prezenta la meci.

Vine Voluntari care este într-o formă extraordinară. Era bine să se joace, fotbalul trebuie să se joace. Am văzut că unii de la FCSB s-au supărat pe mine, dar nu am zis de ei, nu am ceva cu ei, am zis adevărul, că nu e normal să se amâne meciuri, mai ales că CFR-ul a cerut amânări și nu a primit. Să se amâne când sunt cazuri de Covid-19. Mă gândesc la meciul cu Voluntari, care va fi cel mai greu meci posibil pentru noi„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu a vorbit despre eliminarea lui Bordeianu. Mijlocașul campioanei a încasat două cartonașe galbene în doar 3 minute. „E corectă, îi dau dreptate arbitrului, am revăzut fazele”, a mai spus Dan Petrescu.

Citește și:

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | Campioana s-a distanțat tot mai mult de rivalele FCSB și Universitatea Craiova

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul care a încheiat etapa cu numărul 13 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 2-0. În Gruia, Bouhenna a deschis scorul cu o lovitură de cap, iar Culio a închis tabela. Argentinianul a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a reușit să marcheze imediat după.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 33 de puncte și s-a distanțat la 8 puncte de Universitatea Craiova și la 9 de FCSB, care are un meci în minus.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu