Închide meniul

Mihai Stoica a ieșit la atac după eliminarea FCSB-ului din Cupa Românei! Replică acidă pentru Dan Petrescu: „El are grija noastră și și-ar fi amânat meciuri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2021, 18:57

Mihai Stoica a ieșit la atac după eliminarea FCSB-ului din Cupa Românei! Replică acidă pentru Dan Petrescu: „El are grija noastră și și-ar fi amânat meciuri!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Mihai Stoica a ieșit la atac după ce FCSB a fost eliminată la „masa verde” din Cupa României

„În cursul săptămânii trecute am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apți, cu cel puțin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul: nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă
Citește și:

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României

FCSB a informat Federația Română de Fotbal că nu se va putea prezenta la meciul din Cupa României, cu FC Voluntari. Conform regulamentului, echipa lui Edi Iordănescu va fi eliminată la „masa verde”.

Conform regulamentului, partidele din Cupa României nu se pot reprograma. În acest context, FCSB va fi eliminată la „masa verde”. În weekend, echipa lui Edi Iordănescu și-a amânat și meciul cu Farul Constanța din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica a ieșit la atac după ce FCSB a fost eliminată la „masa verde” din Cupa României
  • Managerul general al roș-albaștrilor, săgeți către Dan Petrescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și