Închide meniul

CFR Cluj şi-a „betonat” poarta! Campioana României a transferat un jucător din Liga 1. Concurenţă pentru Arlauskis

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 16:38

CFR Cluj şi-a „betonat poarta! Campioana României a transferat un jucător din Liga 1. Concurenţă pentru Arlauskis

CFR Cluj şi-a "betonat" poarta. L-a transferat pe Cristiano Figueiredo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Goalkeeperul de 30 de ani a lăsat-o pe Hermannstadt pentru a juca în tricoul deţinătoarei ultimelor patru titluri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi-a „betonat” poarta. Cristiano Figueiredo vine sub comanda lui Marius Şumudică

„Bine ai venit, Cristiano Figueiredo!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Cristiano Pereira Figueiredo. În ultimele două sezoane, goalkeeper-ul portughez a evoluat în Liga 1, la AFC Hermannstadt. Anterior, Figueiredo a jucat în țara natală, la echipe precum SC Braga, Académica de Coimbra, Belenenses sau Vitória Setúbal.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în culorile echipei noastre!„, se anunţă în comunicatul lui CFR Cluj.

Reclamă

Portughezul are o cotă de piaţă de 550.000 de euro şi a fost titular în 37 de meciuri din ultima ediţie de campionat. A semnat cu CFR din postura de jucător liber de contract.

Şapte transferuri au bifat clujenii după venirea lui Marius Şumudică. Daniel Graovac, Johnatan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv sunt jucătorii care au mai semnat cu campioana României.

Şumudică face o adevărată revoluţie în lotul feroviarilor. Până acum, CFR Cluj a renunțat la Grzegorz Sandomierski, Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares și Nicolae Carnat. Pe picior de plecare este şi Mario Rondon, care a intrat în conflict cu tehnicianul ardelenilor şi a fost exclus din lot.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și