Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Sorin Cârțu, strigăt de frustrare după înfrângerea cu campioana României. „De fiecare dată când jucăm cu ei ne luăm goluri din faze fixe!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 septembrie 2021, 9:18

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Sorin Cârțu, strigăt de frustrare după înfrângerea cu campioana României. „De fiecare dată când jucăm cu ei ne luăm goluri din faze fixe!

Sorin Cârţu este cunoscut ca un tehnician temperamental

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu chiar s-a întors la CFR Cluj. Campioana a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Universitatea Craiova, scorul preferat al lui Dan Petrescu. Andrei Burcă a marcat singurul gol al partidei, cu o lovitură perfectă de cap, după un corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Sorin Cârțu, frustrat de stilul lui Dan Petrescu

Președintele Universității Craiova este sătul deja la câte goluri au încasat oltenii din faze fixe în meciurile cu campioana României.

„De fiecare dată când jucăm cu CFR ne luăm goluri din faze fixe. Eu nu fac analiza jocului din punct de vedere tactic, asta face antrenorul. Am avut puține momente în care am jucat bine. Au fost niște situații bune de a marca și noi am trecut pe lângă ele.

Dinamica echipei este diferită față de cum era în ultimul timp. CFR-ul are lot bun, nu mă aștept la vreun meci de mare relaxare în Cupă. Noi trebuie să ne concentrăm și să ne responsabilizăm”, a spus Sorin Cârțu, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor duela din nou peste două zile, joi, în Cupa România. Meciul va avea loc pe Ion Oblemenco.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf: „Am jucat slab și fără atitudine! Trebuie să ne trezim”

Laurențiu Reghecampf s-a declarat nemulțumit de prestația fotbaliștilor săi. „Reghe” s-a plâns că atacanții olteni au ratat pe bandă rulantă

„Trebuie să marcăm, avem multe ocazii și ratăm foarte mult. Nu mă interesează de CFR Cluj, eu vorbesc doar despre echipa mea. S-a tras mult de timp și poate arbitrul trebuia să ia atitudine, dar meciul s-a terminat. Aștept mai mult de la toți jucătorii. Avem un lot foarte numeros, vom vedea ce vom face la următorul meci”, a spus Laurențiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Victorie uriaşă pentru campioană

CFR Cluj a a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a 9 a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Burcă, în minutul 20.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu (Cestor ’90), Păun (Boateng ’83) – Petrila, Costache (Chipciu ’86), Deac.
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Houri, Mateiu (Cîmpanu ‘ 42), Nistor – Gustavo (Baiaram ’75), Koljic (Markovici ‘ 54), Ivan (Vînă ’75).
Antrenor: Laurenţiu Regehcampf

Arbitrul Marcel Bîrsan a condus meciul, ajutat de asistenţii Mircea Mihail Grigoriu şi George Florin Neacşu.

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și