Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Lovitură de teatru în Gruia! Oltenii au reintrat în lupta la titlu. "Cadou" nesperat primit de FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 19:30

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Lovitură de teatru în Gruia! Oltenii au reintrat în lupta la titlu. "Cadou" nesperat primit de FCSB

Hepta

Oltenii au dat lovitura în Gruia, în derby-ul cu CFR Cluj

  • CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
  • Oltenii au reintrat în lupta la titlu

Oltenii au început în forţă duelul din Gruia. În prima repriză au avut nu mai puţin de 5 ocazii de gol, dintre care 4 au fost şuturi pe spaţiul porţii. Ivan a deschis scorul în minutul 27, după o fază fixă, "arma" preferată a clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, Runar Sigurjonsson a readus speranţele în tabăra ardelenilor. Islandezul a egalat în minutul 54, iar jucătorii lui Iordănescu au atacat în valuri. Totuşi, câştig de cauză au avut oltenii, care au dat lovitura în minutul 88, prin Tudorie, tot după o fază fixă.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2 în play-off, cu 38 de puncte şi aşteaptă deznodământul partidei FCSB – Sepsi. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a spart gheaţa în play-off, după două remize consecutive, şi se află pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte. 

Reclamă

În următoarea etapă, ardelenii o aşteaptă pe FC Botoşani pe teren propriu, în timp ce Craiova are derby cu FCSB, în Bănie.

"Cadou" nesperat primit de FCSB

FCSB este lider în Liga 1 şi se poate distanţa la 4 puncte de rivala CFR Cluj şi la 8 de Universitatea Craiova. Roş-albaştrii joacă cu Sepsi, mâine seară, la Giurgiu. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro, mâine de la 21:30. 

Reclamă

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2

Min. 90: Fluier final în Gruia. Universitatea Craiova a câştigat duelul cu CFR Cluj, 2-1.

Min. 88: GOOOL Universitatea Craiova! Tudorie dă lovitura în ultimele minute.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 71: Ratare incredibilă CFR Cluj! Păun a fost aproape de a-i duce pe ardeleni în avantaj. Scăpat din marcaj, jucătorul tocmai trimis pe teren de Edi Iordănescu a luat la ţintă transversala, din poziţie ideală!

Min. 60: CFR Cluj cere din nou penalty, după ce Camora a fost tras de şort de Vătăjelu. Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continie.

Min. 57: Ocazie uriaşă CFR Cluj! Camora a fost la un pas de golul sezonului în Liga 1. Portughezul a încercat să îl surprindă pe Pigliacelli cu şut superb, din afara careului.

Min. 54: GOOOL CFR Cluj! Runar Sigurjonsson a egalat pentru campioana României.

Min. 52: Ocazie uriaşă Craiova! Mamut a trimit un şut din poziţie ideală, însă nu a reuşit să îl învingă pe Bălgrădean.

Min. 51: CFR Cluj a cerut din nou lovitură de la 11 metri, după ce Gabriel Debeljuh a fost doborât în care de Stephane Acka.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză în Gruia. Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Min. 43: Camora cere penalty, după ce a căzut în careu în urma unui duel cu Nicuşor Bancu!

Min. 30: Ocazie uriaşă Universitatea Craiova! Andrei Ivan putea duce scorul la 2-0, însă nu l-a învins pe Cristi Bălgărdean.

Min. 27: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a deschis scorul în Gruia şi a ajuns la cota 7 în actualul sezon. Oltenii au înscris la capătul unei faze fixe.

Min. 10: Ratare uriaşă CFR Cluj! Alex Chipciu ratează singur cu toată parta în faţă.

Min. 5: Regula U21 a fost "driblată" din nou de ambele echipe. Tânărul Joca a fost schimbat cu Alex Chipciu, iar Ionuţ Mitran cu Juan Camara.

Min. 1: A început derby-ul din Gruia!

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Joca, Soares, Sigurjonsson – Deac, Rondon, Gîdea

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran, Cicâldău, Ivan – Mamut

CFR Cluj este cu gândul la primul loc din play-off. Cu o victorie, ardelenii ar urca provizoriu în fotoliul de lider din Liga 1. Elevii lui Edi Iordănescu au un parcurs perfect în cele două meciuri disputate până acum, 3-0 cu Academica Clinceni şi 1-0 cu Sepsi.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a uitat să câştige în Liga 1. Oltenii au 4 remize consecutive în campionat şi nu îşi mai permit paşi rapizi. În cele două meciuri din play-out, alb-albaştrii au încheiat la egalitate cu Sepsi, 0-0, şi cu FC Botoşani, 1-1. 

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împăriţit punctele. Atât în tur, cât şi în retur, confruntările dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-au încheiat 0-0. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj