Închide meniul

CFR Cluj – UTA 0-0 | Explicațiile lui Dan Petrescu după un nou meci de coșmar: „Mă deranjează, o să discut cu cei din conducere”. Ce le-a transmis lui Deac și Bordeianu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 20:22

CFR Cluj – UTA 0-0 | Explicațiile lui Dan Petrescu după un nou meci de coșmar: „Mă deranjează, o să discut cu cei din conducere. Ce le-a transmis lui Deac și Bordeianu

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

A fost primul meci al lui CFR Cluj, pe teren propriu, pe care nu reușește să îl câștige în acest sezon. Gruparea din Gruia a avut șanse uriașe de a marca, dar au avut și mari emoții la dubla paradă a lui Otto Hindrich, din minutul 37.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacție după CFR Cluj – UTA 0-0

Măcar nu am mai fost egalați în ultimul minut. Avem două lucruri pozitive, că nu am luat gol și că nu am fost egalați pe final. Au dat tot ce au avut mai bun jucătorii. S-a nimerit să fie Deac cel mai bun de la noi și i-am zis că nu sunt supărat că a ratat cu poarta goală. Dacă nu alergi și nu te implici, atunci sunt supărat.

Îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți. Când ai 5 ocazii mari, trebuie să câștigi meciul. În tur, am câștigat la ei fără să avem ocazii mari, dar acum s-a întors. Știți că după 0-0 eu nu sunt supărat, dar în acest context, mă deranjează.

Nu am avut timp să pregătim acest deloc, dar ne gândim la meciul cu Mediaș, care a bătut-o pe UTA, deci vă dați seama ce greu o să ne fie și acolo. Îmi pare rău pentru Neguț, a avut două ocazii rarisime, ar fi fost un debut ca titular frumos. Nu am ce să le reproșez, chiar dacă am făcut 0-0.

Avem nevoie de o victorie etapa viitoare, iar după o să avem un ciclu săptămânal. Mi-a plăcut Roger, poate vine acuma, poate vine la vară. Și Braun putea să vină acum, dar urmează să vedem ce discut cu cei din conducere zilele următoare„, a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj – UTA 0-0, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj nu avea nicio remiză stagională la finalul anului 2021. De la reluarea campionatului, deținătoarea trofeului a remizat cu FCSB (3-3), FC Botoșani (1-1), Universitaea Craiova (1-1) și UTA (0-0).

Pentru trupa lui Dan Petrescu urmează duelul din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. UTA continuă să spere la un loc de play-off. Arădenii s-au apropiat la numai trei puncte de ocupanta locului 6. Etapa viitoare joacă pe teren propriu cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – UTA 0-0
  • Ce a declarat Dan Petrescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și