Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras!” Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 23:36

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras! Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus

Cristi Manea, după CFR Cluj - Young Boys

Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, prima reacție după CFR Cluj – Young Boys 1-1

„Păcat că am primit gol. Eu cred că meritam să câștigăm. Trebuia să rămânem puțin mai sus. Ne-am cam retras. Așa e când marchezi, te trage jocul înapoi.

Nu prea a avut timp Mister să pregătească sistemul ăsta. A făcut tot ce a depins de el ca să jucăm așa. E bine că măcar unii dintre noi am mai jucat așa, deci știm cum să stăm în el”, a spus Cristian Manea, după CFR Cluj – Young Boys 1-1.

Reclamă

CFR Cluj și Young Boys s-au duelat și anul trecut, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au ratat prezența în optimi după un meci dramatic în Elveția. Manea nu a rămas impresionat de adversarii CFR-ului.

„Young Boys mi s-au părut cam aceeași echipă ca anul trecut. Cred că au vreo 6-7 jucători care au jucat și atunci. Sper să se vadă prin dorința noastră că vrem mai mult ca ei să câștigăm”, a mai spus Cristi Manea.

Reclamă

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Cristi Manea, eroul lui CFR Cluj din prima repriză

Cristi Manea a fost eroul lui CFR Cluj în prima repriză a meciului cu Young Boys Berna. Manea a deschis scorul pentru CFR Cluj împotriva lui Young Boys încă din minutul 4. Acesta a reluat mingea în poartă, cu șoldul, după o lovitură liberă executată excelent de Ciprian Deac.

Manea și-a respectat și sarcinile defensive. Fundașul care va împlini curând 24 de ani a fost de netrecut în apărarea campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta și-a salvat echipa la o fază care părea compromisă. Un atacant de la Young Boys a rămas singur cu Arlauskis, după o gafă între Cestor și Camora. Manea a intervenit însă din spate, blocând șutul expediat spre poarta lui Arlauskis.

 

 

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:25 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Duel încins pe Ilie Oană! 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova