Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras!” Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 23:36

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras! Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus

Cristi Manea, după CFR Cluj - Young Boys

Hepta

Manea a dat vina pe abordarea tactică a CFR-ului. Fundașul a recunoscut că echipa din Gruia trebuia să păstreze liniile sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, prima reacție după CFR Cluj – Young Boys 1-1

„Păcat că am primit gol. Eu cred că meritam să câștigăm. Trebuia să rămânem puțin mai sus. Ne-am cam retras. Așa e când marchezi, te trage jocul înapoi.

Nu prea a avut timp Mister să pregătească sistemul ăsta. A făcut tot ce a depins de el ca să jucăm așa. E bine că măcar unii dintre noi am mai jucat așa, deci știm cum să stăm în el”, a spus Cristian Manea, după CFR Cluj – Young Boys 1-1.

CFR Cluj și Young Boys s-au duelat și anul trecut, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au ratat prezența în optimi după un meci dramatic în Elveția. Manea nu a rămas impresionat de adversarii CFR-ului.

„Young Boys mi s-au părut cam aceeași echipă ca anul trecut. Cred că au vreo 6-7 jucători care au jucat și atunci. Sper să se vadă prin dorința noastră că vrem mai mult ca ei să câștigăm”, a mai spus Cristi Manea.

Reclamă

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Cristi Manea, eroul lui CFR Cluj din prima repriză

Cristi Manea a fost eroul lui CFR Cluj în prima repriză a meciului cu Young Boys Berna. Manea a deschis scorul pentru CFR Cluj împotriva lui Young Boys încă din minutul 4. Acesta a reluat mingea în poartă, cu șoldul, după o lovitură liberă executată excelent de Ciprian Deac.

Manea și-a respectat și sarcinile defensive. Fundașul care va împlini curând 24 de ani a fost de netrecut în apărarea campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta și-a salvat echipa la o fază care părea compromisă. Un atacant de la Young Boys a rămas singur cu Arlauskis, după o gafă între Cestor și Camora. Manea a intervenit însă din spate, blocând șutul expediat spre poarta lui Arlauskis.

 

 

 

Recomandări
  • CFR Cluj – Young Boys 1-1
  • Reacția lui Cristi Manea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și