Închide meniul
EXCLUSIV

CFR s-a făcut de râs în Europa! ”Cu echipe din astea ne făcem rodajul! Acum, am ajuns să fim eliminați!” Jucătorii campioanei, puși la zid

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 iulie 2022, 14:16

CFR s-a făcut de râs în Europa! ”Cu echipe din astea ne făcem rodajul! Acum, am ajuns să fim eliminați!” Jucătorii campioanei, puși la zid

CFR s-a făcut de râs în Europa

CFR s-a făcut de râs în Europa / Profimediaimages

CFR s-a făcut de râs în Europa! Campioana României a fost eliminată de Pyunik Erevan, în primul tur preliminar din Champions League. Ardelenii au intrat astfel pe ”lista rușinii” și au fost puși la zid de fostul golgheter Andrei Cristea. ”Pe vremea mea, cu ei ne făceam rodajul”, și-a amintit Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea și-a adus aminte de vremurile în care echipele românești scriau istorie în cupele europene. Chiar el a fost ”actorul principal” în dubla în care Steaua a eliminat Valencia. Spaniolii erau, pe atunci, clubul numărul unu în Europa.

Pe vremea mea, cu astfel de echipe jucam în pregătire. Când aveam meciuri de competiții europene, jucam iarna cu ei și ne făceam rodajul. Acum, am ajuns să fim eliminați. Totuși, am speranța că fotbalul românesc se va redresa”, a răbufnit Andrei Cristea, într-un interviu pentru Antena Sport.

CFR s-a făcut de râs în Europa

Cristea consideră că jucătorii campioanei sunt principalii vinovați pentru rușinea suferită de CFR. Actualul antrenor de la FC Dinamo spune că doar ei pot redresa echipa.

Cred că ține foarte mult de jucători. Când ești eliminat în primul tur de Pyunik Erevan, ai pierdut supercupa, ai un trecut important în fotbalul românesc, trebuie să pornească de la tine scânteia. Trebuie să te aduni și să îți revii, ai un salariu important, ești jucător de națională, ce să îți mai facă antrenorul. Ține foarte mult de jucători.

Reclamă

Mi-a părut rău pentru fotbalul românesc. Au fost momente când cei de la Punyk au fost superiori. Îmi doresc ca toate echipele să aducă puncte pentru fotbalul românesc. Este trist, dar este o realitate, trebuie să o acceptăm”, a mai spus Andrei Cristea pentru Antena Sport.

Andrei Cristea, merge pe mâna lui Dan Petrescu

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR, se gândește să-l schimbe pe Dan Petrescu, dar trebuie să-i achite acestuia o clauză uriașă de reziliere. Mirel Rădoi și Adrian Mutu ar fi variantele omului cu bani de la campioana României. Andrei Cristea are merge, însă, tot pe mâna lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu este unul dintre punctele de referință în istoria acestui club. Cred că ar trebui să rămână, nu știu ce variante ar avea ei. Cei din conducerea clubului știu mai bine”, susține Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și