Închide meniul

Chiar e „Messi al portarilor”! Cum se antrenează Andrei Vlad la FCSB. Edi Iordănescu i-a adus o „jucărie” nouă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 13:42

Chiar e „Messi al portarilor! Cum se antrenează Andrei Vlad la FCSB. Edi Iordănescu i-a adus o „jucărie nouă

Andrei Vlad, "Messi al portarilor"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La ultimul antrenament de la FCSB, Andrei Vlad și Cătălin Straton s-au pregătit cu un dispozitiv numit „sniper”. Acesta este menit să îmbunătățească reacțiile portarilor și i-a pus la grea încercare pe elevii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se antrenează Andrei Vlad și Cătălin Straton la FCSB

”Portarii noștri s-au antrenat cu noul dispozitiv Sniper, menit să le testeze reacțiile. Antrenorul Marius Popa i-a pus la încercări grele pe Vlad și Straton, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos”, au scris cei de la FCSB.

FCSB a încasat 11 goluri în acest sezon al Ligii 1, Andrei Vlad a apărat în 11 din cele 12 meciuri disputate de FCSB în Liga 1, reușind să păstreze poarta intactă în cinci dintre ele.

Focarul de COVID-19 de la FCSB a lăsat urme adânci

FCSB a fost lovită din plin de COVID-19, iar echipa lui Edi Iordănescu a fost nevoită să își amâne meciul cu Farul Constanța și a pierdut la „masa verde” confruntarea din Cupa României cu FC Voluntari.

Reclamă

Problemele nu s-au încheiat pentru FCSB„Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să strângem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și