Închide meniul

Dan Petrescu, gata să facă pace cu Denis Alibec: „Dacă își cere scuze, va fi reprimit!” Ce a spus „Bursucul” despre scandalul de la CFR Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 16:54 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 14:53

Dan Petrescu, gata să facă pace cu Denis Alibec: „Dacă își cere scuze, va fi reprimit! Ce a spus „Bursucul despre scandalul de la CFR Cluj

Dan Petrescu, enervat de programări

Flaviu Buboi / Sport Picture

  • Dan Petrescu, gata să facă pace cu Denis Alibec
  • Ce a spus „Bursucul” despre scandalul de la CFR Cluj

Dan Petrescu, gata să facă pace cu Denis Alibec

După victoria cu Academica Clinceni, Dan Petrescu a intrat în conflict cu Denis Alibec şi a decis să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată. Mai mult, se pare că i-ar fi transmis atacantului că nu va mai juca în Gruia pe toată durata împrumutului de la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, apele pare că s-au liniştit în Gruia, iar „Bursucul” este gata să facă pace cu atacantul său. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Alibec trebuie să îşi ceară scuze, la fel cum au procedat şi ceilalţi fotbalişti care au comis acte de indisciplină.

„A fost o decizie a lui pe care a luat-o, o decizie a clubului. Dacă el își revine, cum au fost în cazurile lui Debeljuh și Omrani… băieții când greșesc, își cer scuze și vin înapoi. Dacă își cere scuze, va fi reprimit și totul va fi normal ca înainte. Mai sunt cinci jocuri, el e încă sub contract. Dacă dorește să joace, e binevenit. Dacă nu, e decizia lui”, declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă
Citește și:

Dumitru Dragomir dă verdictul în scandalul de la CFR Cluj

Dumitru Dragomir îi ţine partea lui Denis Alibec în conflictul cu Dan Petrescu. Atacantul a plecat de pe banca de rezerve a echipei din Gruia în timpul meciului cu Academica Clinceni. Era nervos că nu a fost introdus pe teren. Sătul de atitudinea atacantului, Dan Petrescu l-a exclus din lotul echipei campioane.

”Amândoi au dreptate. Păi, ce, mă, e slugă? E cârpă să șteargă cu el pe jos? Ce Dumnezeu? Trebuia să îi spună: `Bă, băiatule, la mine nu joci` și gata. Nu îl mai ținea rezervă atâta timp. Dar și Dan Petrescu e omul dracu’, să știți”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii