Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2 | „E doar un pas mic!” Avertismentul lui Dusan Uhrin după prima victorie în deplasare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 22:52 / Actualizat: 18 martie 2024, 17:06

Chindia – Dinamo 0-2 | „E doar un pas mic! Avertismentul lui Dusan Uhrin după prima victorie în deplasare

Dusan Uhrin l-a înlocuit la Dinamo pe Flavius Stoican

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Chindia – Dinamo 0-2. Dinamo speră din nou la salvarea de la baraj. „Câinii” lui Dusan Uhrin au câștigat primul meci în deplasare în actuala stagiune. Antrenorul e însă precaut după ce echipa lui a spart gheața pe teren străin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dușan Uhrin a avertizat că victoria cu Chindia e doar un „pas mic” spre îndeplinirea obiectivului lui Dinamo. Ca să evite barajul, antrenorul ceh a făcut apel la concentrare din partea jucătorilor.

Chindia – Dinamo 0-2 | Avertismentul lui Dusan Uhrin

„Este o zi fericită pentru noi. Ne bucurăm că am câștigat. Prima repriză a fost așa și așa, am schimbat în a doua repriză. Au mai avut câteva ocazii în partea a doua, dar am gestionat bine. Este un pas mic, am reușit o primă victorie.

Dacă vom continua să ne concentăm și să ne facem treaba, va fi bine. Am avut foarte multe probleme de lot, dar cei care au fost valizi și-au făcut treaba foarte bine. Sunt concentrat pe ce facem noi, pe jocurile noastre”, a spus Dusan Uhrin, după Chindia – Dinamo 0-2.

După victoria cu Chindia, Dinamo, care rămâne pe loc de baraj, 14, dar s-a apropiat la doar șase puncte de CS Mioveni, ocupanta primei poziții care asigură salvarea directă de la retrogradare. Cele două au meci direct peste două etape. Chindia a căzut pe locul 13, a doua poziție de baraj.

Reclamă

Dinamo, prima victorie în deplasare în acest sezon

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat la mână trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Recomandări
  • Avertismentul lui Dusan Uhrin după prima victorie în deplasare
  • Ce trebuie să facă „câinii” ca să evite barajul

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și