Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2 | „Era să-l blochez eu!” Steliano Filip, uluit de golul fabulos al lui Vlad Morar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 22:42 / Actualizat: 18 martie 2024, 17:11

Chindia – Dinamo 0-2 | „Era să-l blochez eu! Steliano Filip, uluit de golul fabulos al lui Vlad Morar

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chindia – Dinamo 0-2. Dinamo speră din nou la salvarea de la baraj. „Câinii” lui Dusan Uhrin au câștigat primul meci în deplasare în actuala stagiune. Steliano Filip a fost încântat la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Morar a luat la mână trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. A fost golul care a deblocat tabela, în minutul 66. Steliano Filip a fost pasator decisiv la reușita de 2-0, semnată de Christian Irobiso.

Chindia – Dinamo 0-2 | Steliano Filip, uluit de golul fabulos reușit de Vlad Morar

„Ne bucurăm, am reușit să câștigăm după foarte mult timp. Important e să o ținem la fel. Suntem conștienți al ce club ne aflăm și în ce situație suntem. Cred că astăzi a făcut diferența atitudinea. În toamnă ne-a lipsit șansă. În multe meciuri am fost egalati în ultimul minut și am luat goluri din nimic.

Morar m-a surprins, era să-l blochez eu, la un moment m-am dat la o parte. Am vorbit cu băieții să nu mai facem calcule. Trebuie să o luăm meci cu meci, să avem continuitate. Victoriile aduc victorii. Eu nu mai vreau să vorbesc de foști antrenori su actuali. Vreau să vorbesc pe teren, să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus Steliano Filip, după Chindia – Dinamo 0-2.

După victoria cu Chindia, Dinamo, care rămâne pe loc de baraj, 14, dar s-a apropiat la doar șase puncte de CS Mioveni, ocupanta primei poziții care asigură salvarea directă de la retrogradare. Cele două au meci direct peste două etape. Chindia a căzut pe locul 13, a doua poziție de baraj.

Reclamă

Dinamo, prima victorie în deplasare în acest sezon

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat la mână trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și