Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2 | Iuliu Mureșan, euforic după ce Dusan Uhrin a adus o victorie așteptată de 11 luni: „Nu e imposibil să câștigăm toate meciurile și să evităm barajul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 23:28

Chindia – Dinamo 0-2 | Iuliu Mureșan, euforic după ce Dusan Uhrin a adus o victorie așteptată de 11 luni: „Nu e imposibil să câștigăm toate meciurile și să evităm barajul!

Iuliu Mureșan, prima reacție după Chindia - Dinamo 0-2

Hepta

Iuliu Mureșan a avut prima reacție la finalul meciului Chindia – Dinamo, scor 0-1, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare se felicită că l-a readus la echipă pe Dusan Uhrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au spart gheața și au obținut prima victorie, în deplasare, după 11 luni de așteptare. Dinamo s-a apropiat la șase puncte de echipa lui Emil Săndoi și speră să părăsească locul de baraj și să se salveze de la retrogradare.

Iuliu Mureșan, convins că Dinamo se va salva de la retrogradare

Era foarte important. Orice meci din deplasare îmi făcea o neplăcerea, echipa nu prea a adunat puncte și se vedea în clasament. Echipa a avut o altă atitudine. În tribună, lângă mine, erau cinci jucători foarte importanți, care în mod normal erau printre primii. Echipa a jucat foarte bine și fără ei și asta îmi dă speranțe mari. Este o victorie care nu schimbă multe în clasament, dar e una de moral. Încercăm să obținem cât mai multe. Și dacă ajungem la baraj, am încredere… echipa va crește și o să rămânem în Liga 1. Dacă o să câștigăm toate meciurile, ceea ce nu e ușor, dar nici imposibil, putem evita barajul.

Echipa arată din ce în ce mai bine. Eu merg cât de des pot la antrenamente, am vorbit cu jucătorii și era un nivel de încredere foarte bun. Parcă sună mai bine viitorul pentru următoarele meciuri.

Important e pentru noi să obținem victorii în continuare și să ne tot crească încrederea în noi și prestația în joc. Am încredere că va fi bine, chiar sunt sigur! Uhrin a reușit ca și anul trecut (n.r. să revigoreze echipa). E un antrenor autoritar, care pune accente pe partea fizică. Jucătorii au rezistat, echipa este foarte bine„, a declarat Iuliu Mureșan după Chindia – Dinamo 0-2.

Reclamă

Avertismentul lui Dusan Uhrin după prima victorie în deplasare

Dusan Uhrin a avertizat că victoria cu Chindia e doar un „pas mic” spre îndeplinirea obiectivului lui Dinamo. Ca să evite barajul, antrenorul ceh a făcut apel la concentrare din partea jucătorilor.

Este o zi fericită pentru noi. Ne bucurăm că am câștigat. Prima repriză a fost așa și așa, am schimbat în a doua repriză. Au mai avut câteva ocazii în partea a doua, dar am gestionat bine. Este un pas mic, am reușit o primă victorie.

Dacă vom continua să ne concentăm și să ne facem treaba, va fi bine. Am avut foarte multe probleme de lot, dar cei care au fost valizi și-au făcut treaba foarte bine. Sunt concentrat pe ce facem noi, pe jocurile noastre”, a spus Dusan Uhrin, după Chindia – Dinamo 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, prima victorie în deplasare din acest sezon

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat la mână trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și