Închide meniul

Chindia – Rapid 2-2 | Mihai Iosif, șocat că a ratat victoria în dublă superioritate numerică. „E foarte supărător. Eu și în curtea școlii vreau să câștig!”. Ce decizie a luat după un nou rezultat rușinos

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 23:41

Chindia – Rapid 2-2 | Mihai Iosif, șocat că a ratat victoria în dublă superioritate numerică. „E foarte supărător. Eu și în curtea școlii vreau să câștig!. Ce decizie a luat după un nou rezultat rușinos

Mihai Iosif e antrenorul Rapidului din martie 2021

Hepta

  • Chindia – Rapid 2-2
  • Prima reacție a lui Mihai Iosif

Antrenorul Rapidului a părut șocat la flash-interviu și a avut nevoie de câteva minute pentru a-și putea găsi cuvintele. Ca și Cristian Săpunaru, Iosif a anunțat că problemele vor fi rezolvate în vestiar. A fost deranjat că fotbaliștii pe care îi antrenează nu au ținut cont de indicațiile pe care le-au primit la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, dezamăgit total după Chindia – Rapid 2-2

A fost un rezultat supărător, e ca o înfrângere. Normal că e foarte supărător. Vom vorbi în vestiar ce nu a mers… nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză.

Da, categoric, ăsta a fost și mesajul transmis la pauză, că meciul nu s-a terminat, că s-au văzut multe în fotbal. Din păcate am avut dreptate. Sunt foarte multe lucruri de spus și la un moment dat le vom analiza„, a declarat Mihai Iosif după Chindia – Rapid 2-2.

Reclamă

Nu este prima dată când gruparea din Grant își dezamăgește fanii. Cu nicio lună în urmă, alb-vișiniii au fost eliminați din Cupa României de divizionara secundă Poli Timișoara. Iosif a luat decizia să continue pe banca Rapidului și asigură că nu este un moment „critic” la echipă.

Citește și:

Chiar dacă suntem la al șaselea meci în care nu am pierdut, nu știu când ne mai întâlnim cu o asemenea situație. Am venit din respect pentru dumneavostră. Fotbalul trebuie să fie o bucurie. Eu îmi doresc mai mult de la fotbal, e vorba de dorința aia de a câștiga. Și acum dacă eu mă duc în curtea școlii vreau să câștig. Ei nu aveau voie să treacă de mijlocul terenului.

Reclamă

De ce să fie supărați suporterii pe noi? Meciul ăla de la Timișoara a declanșat o supărare. Noi cei din vestiar vom vorbi față în față, nu în fața camerelor. Nu văd unde ar fi un moment critic, e un moment trist. Am câștigat un punct, chiar dacă au fost condițiile existente„, a mai spus antrenorul Rapidului.

Chindia Târgovişte a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi.

În meciul disputat la Ploiești au marcat: Neguţ ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ‘90. De la gazde au fost eliminaţi doi jucători, Corbu în minutul 33 (direct) şi Căpuşă ‘45+2 (după două cartonaşe galbene).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei