Închide meniul

Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu anunţă că scrie istorie în Gruia. „Nu mă aşteptam, e un record”. Antrenorul campioanei României, uluit de ceea ce a reuşit!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2021, 17:42

Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu anunţă că scrie istorie în Gruia. „Nu mă aşteptam, e un record. Antrenorul campioanei României, uluit de ceea ce a reuşit!

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj - Jablonec 2-0

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Gruparea din Gruia a câştigat cu ajutorul golului marcat de Billel Omrani, din minutul 21. Reuşita a venit la capătul unei faze controversate. Valentin Costache a jucat mingea cu mâna, înainte ca atacantul francez să înscrie cu o execuţie superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1

Feroviarii s-au apărat şi de această dată fără greşeală. Au ajuns la 485 de minute fără gol primit în Liga 1.

Echipa este foarte obosită, are foarte multe meciuri. Au fost foarte multe zboruri, mergem peste tot… la un moment dat intervine oboseala şi s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii care au intrat au făcut-o bine… Chipciu, Păun au intrat foarte bine şi au echilibrat jocul. Punctele erau importante şi faptul că n-am primit gol mă bucură foarte mult.

Sincer îmi doream, dar nu mă aşteptam să avem atâtea victorii la rând. Am mai fost la CFR înainte şi era greu să joci pe două fronturi. Tot timpul am suferit, dar de data asta echipa a câştigat 16 meciuri din 18. Mi se pare că este un record, în ultimii ani nu cred că a mai fost aşa ceva. E meritul jucătorilor, vreau să-i felicit pe toţi. Formează un grup adevărat„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

CFR Cluj este lider autoritar în Liga 1 şi a pus presiune pe principala urmăritoare FCSB. S-a distanţat la 11 puncte de roş-albaştri şi la 20 de puncte de Universitatea Craiova!

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și