Închide meniul

Chindia – FCSB | Claudiu Keşeru, schimbat de Edi Iordănescu! Atacantul a fost vizibil deranjat de decizia antrenorului

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 22:54

Reclamă
Chindia – FCSB | Claudiu Keşeru, schimbat de Edi Iordănescu! Atacantul a fost vizibil deranjat de decizia antrenorului

Claudiu Keşeru, schimbat în Chindia Târgovişte - FCSB

Captură Digi Sport

Claudiu Keşeru, schimbat de Edi Iordănescu în Chindia Târgovişte – FCSB

Claudiu Keşeru a fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor în meciul de pe Ilie Oană. Atacantul a fost la un pas de deschiderea scorului, când a lovit bara. De asemenea, la începutul reprizei secunde, acesta a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului, când a trimis un şut puternic pe spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, prestaţia atacantului nu l-a convins pe Edi Iordănescu. Antrenorul a decis să îl schimbe în minutul 70 cu Valentin Gheorghe. După ce a ieşit de pe teren, atacantul a fost surprins vizibil deranjat de decizia tehnicianului.

Revenit la FCSB în luna august, a fost titular în toate meciurile din Liga 1. Ba mai mult, acesta a înscris în ultimele trei victorii ale roş-albaştrilor, 6-0 cu Dinamo, 1-0 cu FC U Craiova 1948 şi 3-2 cu Academica Clinceni.

Chindia – FCSB | Edi Iordănescu l-a scos la pauză pe unul dintre favoriţii lui Gigi Becali

Chindia Târgovişte – FCSB. Edi Iordănescu joacă totul pe cartea atacului. L-a scos pe Adrian Şut la pauză şi l-a introdus pe Constantin Budescu. Din minutul 8, FCSB joacă cu un om în plus.

FCSB a avut un joc încâlcit în prima repriză. În acest context, Edi Iordănescu şi-a dat seama că are nevoie de Budescu pentru a limpezi jocul pe faza ofensivă. Tocmai de aceea, antrenorul celor de la FCSB a decis să îl scoate pe Adrian Şut, unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Gigi Becali, şi l-a introdus pe Constantin Budescu.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a ratat marile ocazii din prima repriză prin Keşeru, care a avut şi o bară, şi Ianis Stoica. Din minutul 8, echipa antrenată de Edi Iordănescu a jucat cu un om în plus, după eliminarea lui Kocic.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și