Închide meniul

Chindia – FCSB | Edi Iordănescu l-a scos la pauză pe unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Adrian Şut, înlocuit după numai o repriză cu Budescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 22:27

Chindia – FCSB | Edi Iordănescu l-a scos la pauză pe unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Adrian Şut, înlocuit după numai o repriză cu Budescu

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a avut un joc încâlcit în prima repriză. În acest context, Edi Iordănescu şi-a dat seama că are nevoie de Budescu pentru a limpezi jocul pe faza ofensivă. Tocmai de aceea, antrenorul celor de la FCSB a decis să îl scoate pe Adrian Şut, unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Gigi Becali, şi l-a introdus pe Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl avem și pe Budi (n.r – Constantin Budescu), care a venit după o pauză destul de lungă. Încă nu este la 100%, e un jucător de care avem mare nevoie. Din păcate, a trebuit să-l expunem un pic la meciul de Cupă și l-am ținut 120 de minute, dar cred că și el, după această întrerupere, va fi la capacitate maximă.

Pentru jocul ăsta (n.r – contra Chindiei) sunt șanse destul de mari să-l vedem, probabil pe parcurs, însă mă aștept ca după această întrerupere să fie și el la capacitate maximă și să ne poată ajuta. E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult aici„, spunea Edi Iordănescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei.

FCSB a ratat marile ocazii din prima repriză prin Keşeru, care a avut şi o bară, şi Ianis Stoica. Din minutul 8, echipa antrenată de Edi Iordănescu a jucat cu un om în plus, după eliminarea lui Kocic.

Adrian Şut, unul dintre favoriţii lui Gigi Becali

Adrian Şut este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi apreciază. Patronul FCSB spunea despre mijlocaşul de 22 de ani că va ajunge cel mai mare fotbalist al României.

Reclamă

Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintili. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul„, spunea, în trecut, Gigi Becali la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și