Închide meniul

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 | Oltenii nu se mulțumesc cu puțin! Mirko Pigliacelli: „Ne place să câștigăm cu 5-0! Se vede mâna lui Reghe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 octombrie 2021, 22:56

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 | Oltenii nu se mulțumesc cu puțin! Mirko Pigliacelli: „Ne place să câștigăm cu 5-0! Se vede mâna lui Reghe!

Mirko Pigliacelli ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirko Pigliacelli, primele concluzii după Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1

Oltenii au marcat 13 goluri în ultimele patru meciuri de campionat, iar Mirko Pigliacelli îl laudă pe Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am pregătit meciul, știam că se vor apăra. Am încercat să facem jocul nostru. Am avut mai multe ocazii. Golul a venit în minutul potrivit. Ne place să câștigăm cu 5-0. Echipa lor a jucat bine.

Ne antrenăm foarte bine, se vede mâna lui Reghe. Încercăm să câștigăm fiecare meci. Cineva se certa, lumea trebuie să stea mai linștită. Sper ca suporterii au voie să vină pe stadion. Sper că toată lumea să facă vaccinul”, a spus Mirko Pigliacelli la finalul meciului.

Citește și:

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, capul de afiș al serii din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a oltenilor, scor 1-0.

În prima repriză, oltenii au ratat cea mai mare ocazie prin Dan Nistor, care a trimis peste poartă din penalty. În repriza secundă, Căbuz le-a dat mari bătăi de cap elevilor lui Laurențiu Reghecampf, însă Andrei Ivan a reușit să îl învingă, în minutul 73, cu o lovitură de cap.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 25 de puncte. Oltenii au ajuns la 4 victorii consecutive în campionat fără gol primit. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște, rămâne pe locul 10, cu 14 puncte.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și