Închide meniul

Farul – CFR Cluj 0-2. Dan Petrescu i-a dat șah-mat lui Gică Hagi! Campioana României defilează în Liga 1. Cum arată clasamentul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 22:20

Farul – CFR Cluj 0-2. Dan Petrescu i-a dat șah-mat lui Gică Hagi! Campioana României defilează în Liga 1. Cum arată clasamentul

Farul - CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a tremurat în startul meciului, când Cristi Manea a respins de pe linia porții șutul lui Jefte Betancor. Până la pauză, tot echipa lui Gică Hagi a avut ocaziile mai mari, dar cea care a marcat a fost CFR Cluj, prin Valentin Costache, în minutul 37.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a atact și în repriza a doua, dar în zadar. Otto Hindrich a fost în zi mare și a respins toate șuturile elevilor lui Gică Hagi. Ca dezastrul să fie complet pentru gazde, CFR Cluj a marcat și golul al doilea, în prelungiri, prin Alex Chipciu, după o acțiune individuală a lui Adrian Păun.

După 2-0 cu Farul, CFR Cluj a ajuns la opt succese la rând în Liga 1, toate fără gol încasat. Campioana României e lider detașat, cu 54 de puncte, la opt lungimi în fața rivalei FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, Farul rămâne în afara locurilor de play-off, pe poziția a șaptea.

Farul – CFR Cluj 0-2

Min 90+1: GOOOL CFR Cluj! Alex Chipciu a marcat după un contraatac purtat ca la carte de Adrian Păun.

Min 63: Ocazie pentru Farul! Ciobanu a șutat excelent de la distanță, dar Hindrich a boxat mingea peste poartă.

Reclamă

Min 45: Pauză! CFR Cluj conduce cu 1-0.

Min 37: GOOOL CFR Cluj! Valentin Costache a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Înainte de golul CFR-ului, Farul a ratat ocazii uriașe. Gică Hagi și-a ieșit din minți după golul lui Costache și și-a certat aspru jucătorii.

Min 31: Ocazie pentru Farul! Același Betancor l-a pus la încercare pe Hindrich, dar portarul CFR-ului e în zi mare.

Reclamă 4 / 0/3

Min 15: Ocazie pentru Farul! Betancor nu a putut să-l învingă pe Hindrich dintr-o poziție bună.

Min 3: Ocazie monumentală pentru Farul! Jefte a primit balonul în careu de la Alexi Pitu, dar șutul spaniolului a fost respins de pe linia porții de Cristi Manea

Min. 1: A început meciul!

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece, Artean, Ciobanu – Ely, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Buta, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Ad. Petre, Grameni, Ganea, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Sacko, Alibec, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Susic, Fl. Ștefan, Cestor, Bouhenna, Păun, Chipciu, Petrila, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Știrea inițială

Denis Alibec e titular la meciul dintre Farul și CFR Cluj. Va fi una dintre ultimele șanse care Dan Petrescu este dispus să i le mai acorde fotbalistului de 31 de ani, care a intrat în conflict cu antrenorul vicecampioanei.

Reclamă

Citește și:

Dan Petrescu, criză de nervi înainte de Farul – CFR Cluj

Nemulţumit de programarea meciurilor din această rundă, „Bursucul” a avut o nouă reacţie dură. I-a arătat cu degetul pe conducătorii LPF. „Suntem luaţi la mişto, nu suntem trataţi corect”, a declarat tehnicianul căruia Răzvan Burleanu i-a propus postul de selecţioner.

Au 7 victorii în ultimele 9 meciuri, doar un egal cu UTA şi un meci pierdut când au avut foarte multe cazuri de Covid-19, meciul cu FCSB. Sunt conştient că va fi cel mai greu meci posibil. Au intensitate foarte bună, au tehnică, au pressing, nu se apără niciodată… filosofia lui Gică Hagi, el joacă numai la atac.

De obicei, în ultimele meciuri, noi am fost lăsaţi să avem posesia. Meciul acesta este total diferit. Să vedem dacă putem face faţă la intensitate pentru că, sincer, e foarte greu ca băieţii să mai facă un meci foarte bun. Sunt conştient, toată lumea e foarte obosită şi nu am mai avut o zi liberă de nu ştiu cât timp. Programările au fost împotriva lui CFR Cluj, dar la asta mă aşteptam. Eu nu fac scandal, asta e realitea. Nu suntem trataţi corect!

În două zile şi jumătate, cum să refaci o echipă care are deja 36 de meciuri jucate. Celor de la Piteşti le trebuie o zi în plus. Eu nu mă aştept la nimic de la meciurile astea. Dacă nu batem pe nimeni, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei şi nici mie, asta este realitatea! Suntem luaţi la mişto. Dacă ne iau la mişto alţii, trebuie să participăm şi noi„, a declarat Dan Petrescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și