Închide meniul

Cine mai înţelege ceva? Andrei Vlad rămâne la FCSB. Gigi Becali s-a sucit din nou. „O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 15:10

Cine mai înţelege ceva? Andrei Vlad rămâne la FCSB. Gigi Becali s-a sucit din nou. „O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad va rămâne la FCSB
  • Portarul a fost aproape de o plecare la Universitatea Craiova

După ce sâmbătă Gigi Becali dezvăluia şi suma pentru care se desparte de Vlad, 450.000 de euro, portarul părea convins să plece la Craiova, doar pentru a scăpa de gura lui Gigi. Iniţial, acesta aştepta un transfer afară, dar patronul l-a avertizat că nu va mai juca dacă nu ia drumul Băniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad nu mai pleacă de la FCSB

„Acum, lucrurile au luat o altă turnură: Gigi îl vrea titular pe Vlad, la FCSB: „Am auzit și eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străinătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte.

Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de națională. O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

Reclamă

Andrei Vlad l-a scos din minţi pe Gigi Becali după ce a gafat în umilinţa din Conference League

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

De-a lungul timpului, Andrei Vlad a gafat în momente decisive. Prima gafă, care i-a scos lui Gigi Becali 10 milioane de euro din buzunar, a fost în 2018. Atunci, cel supranumit „Messi al portarilor”, a greşit la golul care a dus la ratarea calificării în grupele Europa League.

Reclamă

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”