Închide meniul

Gică Hagi, lovitura anului în România! Viitorul și Farul ar urma să devină aceeași echipă. „E foarte posibil”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 13:05

Gică Hagi, lovitura anului în România! Viitorul și Farul ar urma să devină aceeași echipă. „E foarte posibil

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bradley de Nooijer a revenit la echipa lui Hagi

Gică Hagi dă marea lovitură după sezonul dezastruos de la Viitorul. „Regele” pare sătul ca echipa lui să se lupte în mediocritate și e „înfometat” pentru glorie. Pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel, Hagi pregătește fuziunea cu Farul, echipa fanion a orașului Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi dă marea lovitură! Viitorul și Farul devin aceeași echipă

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Decebal Rădulescu. Potrivit acestuia, Ciprian Marica e dispus să cedeze conducerea Farului după ce a ratat prezența în play-off de promovare.

Hagi ar putea să se folosească de toate resursele ca să pună bazele unei noi forțe în fotbalul românesc.

„Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.

Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

Reclamă

Gheorghe Hagi și-a făcut junioratul la Farul Constanța. Regele a plecat apoi la Sportul Studențesc, în 1983, după care a ajuns la Steaua.

Farul n-a mai fost pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul 2009/2009. De cealaltă parte, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012. În acest sezon, echipa lui Hagi are mari emoții în lupta la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și