Închide meniul

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, contre, în direct, pe tema modificării Legii Sportului: „Mă iei la ceartă că spun asta?” / „Care parte n-o înțelegi?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 22:37

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, contre, în direct, pe tema modificării Legii Sportului: Mă iei la ceartă că spun asta?” / Care parte n-o înțelegi?”

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, contre, în direct, pe tema modificării Legii Sportului

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș / AS.ro și Profimedia

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, contre, în direct, pe tema modificării Legii Sportului! Vasile Dîncu, senator PSD, a inițiat, zilele trecute, modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 1. Însă, conform Legii Sportului în forma actuală, „militarii” nu au dreptul să evolueze în primul eșalon.

Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, contre, în direct, pe tema modificării Legii Sportului

Ciprian Marica „l-a mustrat” pe Marius Lăcătuș pentru faptul că este un susținător al modificării Legii Sportului. Acesta i-a cerut „Fiarei” să vină cu o soluție prin care banii publici să fie împărțiți, în mod echitabil, în sport.

„Vă urmăresc comentariile de ceva timp vizavi de această lege. Toată lumea-și dă cu părerea, dar nu înțeleg de ce nimeni n-are o soluție. În general, văd că toată lumea spune că de pe urma acestei legi ar beneficia doar o anumite echipe. Dar există o soluție pentru ca banii publici să nu mai fie în sport?

Nu văd să vină cineva cu vreo soluție. Domnul Șucu spune că acest lucru (n.r. modificarea Legii Sportului) ar adânci o anormalitate. E anormal și nimeni nu poate fi de acord! Privatul se luptă cu privatul, de ce să vină Statul acum…? Dacă am vrea să schimbăm ceva, să venim cu o soluție! Lucrul acesta i-ar ajuta doar pe unii. Statul să-i ajute pe toți, corect?

Reclamă

Dacă tot dăm o lege și o modificăm, va fi bună doar pentru unii! Să primim toți, nu doar unii, nu? Practic, vă spun cum s-ar face: când s-a discutat pe seama Legii Sportului, s-a spus că acei 2% din impozitul pe profit vor fi redirecționați cîătre sport. Au venit și au modificat la 2,5%.

Problema mare e în felul următor. Legea trebuie să sune așa: 1% din cifra de afaceri, da? Dacă domnul Dîncu vrea să ajute, trebuia să spună așa: 1% din câștiguri să poată fi redirecționați către sport! Atât! Încercăm să finanțăm sportul din buzunarul sărac al Statului, în loc să încurajăm privatul să vină în sport? Ori toți, ori niciunul!”, a spus Ciprian Marica, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la digisport.ro.

Oficialul Farului Constanța a fost întrerupt de moderatorul emisiunii, Radu Naum: „Dumneavoastră, la Farul, n-ați beneficiat de bani de la Consiliul Local?”. Răspunsul lui Marica: „Am beneficiat și eu de bani publici, sigur. Dar asta s-a întâmplat înainte”.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș: „Ce a fost până acum se șterge cu buretele, nu?”

La scurt timp, Marius Lăcătuș a venit cu un răspuns „acid” pentru Ciprian Marica. Apoi, cei doi foști fotbaliști au început să se contreze:

Marius Lăcătuș: „Începând de azi vom fi corecți! Ce a fost până acum se șterge cu buretele, nu? De ce să nu începem de ieri (n.r. o spune afișând un zâmbet ironic)? Ai spus că și tu ai beneficiat de bani publici.”

Marica: „Da, s-a întâmplat în trecut”.

Lăcătuș: „De ce sa ștergem cu buretele ce a fost ieri?

Marica: „Marius, dă bani din buzunarul tău si luptă-te cu statul!”

Lăcătuș: „Spre deosebire de tine, eu nu mi-am dorit să fiu patron! Daca vrei să fii patron, bagă mâna în buzunar!”.

Marica: „Și vreți să îndreptăm lucrurile sau să mergem așa în continuare? Vino cu o soluție, Marius! De ce să fie legea bună doar pentru unii?”

Reclamă

Lăcătuș: „Bine, Cipriane, îndreaptă tu lucrurile cum vrei. Eu nu am soluții, tu ai mai multe soluții. Mai înainte ai spus că ai beneficiat de bani publici. Acum, ce faci? Mă iei la ceartă că spun asta? Mă iei la ceartă acum?”

Marica: „Marius, care parte n-o înțelegi?”

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și