Închide meniul
NEWS ALERT

Claudiu Keşeru, aşteptat să facă vizita medicală la FCSB. „Este piesa care lipsea din puzzle pentru a redeveni o forţă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 10:15

Claudiu Keşeru, aşteptat să facă vizita medicală la FCSB. „Este piesa care lipsea din puzzle pentru a redeveni o forţă

Claudiu Keşeru, după ce Mirel Rădoi "l-a uitat" acasă

Profimediaimages

Mihai Stoica a dezvăluit că transferul va fi oficializat la începutul săptămânii viitoare. Oficialul lui FCSB este încântat că va reveni jucătorul care a contribuit la titlul câştigat în 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru, aşteptat să facă vizita medicală la FCSB

Claudiu Keşeru şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ. Urmează ca luni să facă vizita medicală. Ne-am înţeles, va semna un contract cu echipa pe care a simpatizat-o de mic. Eu sunt foarte bucuros, vorbim despre un fotbalist care an de an a făcut istorie în Bulgaria şi Champions League. Cred că este piesa care lipsea din puzzle pentru a redeveni o forţă„, a declarat managerul general al lui FCSB pe pagina de Facebook al clubului.

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Claudiu Keşeru, primul jucător ajuns la FCSB după plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. „Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

Reacţia lui Claudiu Keşeru, după ce şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ

Claudiu Keşeru a jucat timp de 6 ani la Ludogoreţ. În ultima perioadă a fost trimis la echipa a doua a bulgarilor.

Reclamă

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui @pfcludogorets1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat. Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene„, a scris Claudiu Keşeru pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și