Închide meniul

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA. Anunţul oficial făcut de clubul din Arad

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 11:23

Reclamă
Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA. Anunţul oficial făcut de clubul din Arad

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA

Claudiu Keşeru, în timpul unui meci pentru UTA / Hepta

Claudiu Keşeru a fost dat afară de Mircea Rednic de la UTA. „Puriul” a schimbat din temelii lotul alb-roşiilor în această vară şi a renunţat şi la atacantul în vârstă de 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă de luna trecută au apărut zvonuri că Keşeru este pe lista „neagră” a lui Rednic. Ar fi avut parte însă de o surpriză în momentul în care a aflat că fostul internaţional român mai are un an de contract ca jucător cu UTA, dar şi alţi 3 ani de contract ca manager de club.

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA

După îndelungi negocieri, şefii clubului au ajuns la un acord cu Keşeru pentru „ruperea” actualei înţelegeri.

Mulțumim, Claudiu Keseru! UTA și Claudiu Keseru au ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută la Arad și îi dorim succes pe toate planurile!„, se anunţă pe pagina de Facebook a celor de la UTA.

Reclamă

În sezonul trecut, Claudiu Keşeru a marcat 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive în decurs de 33 de partide. În prezent, are o cotă de piaţă de 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

De-a lungul carierei, Keşeru a mai jucat pentru Bihor Oradea, Nantes, Libourne, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa și Ludogoreţ. În tricoul echipei naţionale a înscris 13 goluri în 47 de selecţii.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este fără victorie în primele trei etape din Liga 1. A fost învinsă de Hermannstadt (1-2) şi CFR Cluj (1-3), iar cu Oţelul a smuls o remiză (1-1).

Mircea Rednic mai cere întăriri la UTA

Mircea Rednic s-a declarat nemulţumit de lotul pe care îl are, după eşecul cu sibienii. I-a anunţat pe conducătorii clubului că mai are nevoie de întăriri.

Trist, dureros. Iar am condus, am avut o repriză foarte bună, am început bine și a doua repriză. A apărut acel penalty, nimeni n-a știut ce a fost. Domnul Barbu a spus că a fost henț. A venit din VAR. Tot din VAR ar fi trebuit să vină și când i-a dat lui Dumitrașcu un cot, cred că atunci erau la un ceai.

Sunt dueluri, se mai împing, se mai lovesc, la noi, imediat se vede. Sunt supărat că am luat golul doi identic cu cel de acasă, de la Arad. Corner, iar am dormit. Din nou faze fixe, păcat. Cred că meritam cel puțin un egal.

E greu când, pe un joc bun, îți vine așa un penalty… S-a schimbat soarta unui meci. Am pierdut trei puncte nemeritat, dar se vede o îmbunătățire, jucătorii noi s-au integrat.

Sunt supărat că facem greșeli d-astea… Mai ales la fazele fixe. Ok, penalty-ul s-a dat, dar ai corner, cu marcaj… Trebuie să fii mai atent la fazele astea

Totuși, sunt realist, mai mult nu putem. Am venit cu șapte rezerve, nu-i ușor, nu am foarte multe soluții. Ne mișcăm cam greu”, a declarat Mircea Rednic după înfrângerea cu Hermannstadt.

Reclamă

Godberg Barry Cooper (25 de ani), Denis Dumitrașcu (28 de ani), Cătălin Carp (29 de ani), Andrej Fabry (26 de ani), Marko Roganovic (25 de ani), Marcelo Freitas (29 de ani), Kyvon Leidsman (25 de ani), Ivaylo Markov (26 de ani), Stefanos Stroungis (25 de ani), Albert Stahl (24 de ani), Robert Mustacă (20 de ani) și Bruce Nortey (19 ani) şi Diogo Rodrigues (24 de ani) sunt jucătorii transferaţi de UTA în pauza competiţională.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și