Închide meniul

Claudiu Keşeru nu va mai juca la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Vreți să dau eu goluri în locul lui?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 13:41

Claudiu Keşeru nu va mai juca la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Vreți să dau eu goluri în locul lui?

Gigi Becali a pus tunurile pe Vasile Dîncu după ce nu a fost primit în Ghencea

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

„Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și Meme că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a jucat și el din nou titular? Nu e bine nici așa?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl scoate din primul 11 de la FCSB pe Claudiu Keşeru

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copilor de 19 ani. Nu mă mai intrebați de Keșeru. Eu am și alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Keșeru a înscris patru goluri și a furnizat două pase decisive în 14 meciuri disputate în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB. Atacantul e cotat la 1,5 milioane de euro.

Claudiu Keşeru pleacă la vară de la FCSB

După ce i se termina contractul cu FCSB, Claudiu Keşeru se va transfera în Ungaria, la Ferencvaros, campioana ultimilor 3 ani. Mai mult, Claudiu Keşeru va obţine şi cetăţenie maghiară.

Eurosport.ro anunţă că atacantul de la FCSB şi-a ales deja noua destinaţie. Sursa citată scrie că atacantul de la FCSB va merge la Ferencvaros, campioana din ultimii 3 ani. Keşeru ar urma să primească şi cetăţenie maghiară.

Reclamă

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB

Gigi Becali s-a săturat de veterani și vrea doar jucători tineri la FCSB. Patronul roș-albaștrilor l-a dat deja afară pe Constantin Budescu și vrea să scape și de Claudiu Keșeru. Despărțirea de Claudiu Keșeru se va produce abia în vară, la finalul sezonului.

Gigi Becali l-a „iertat” pe atacantul de 35 de ani, după ce a vrut să scape de el încă din această iarnă. Patronul vicecampioanei României anunță însă că nu se va mai lăsa înduplecat și peste șase luni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și