Închide meniul

Claudiu Niculescu, discurs halucinant despre arbitrajul românesc: „Ce fac arbitrii 10 minute la VAR? Se uită pe Netflix? Ferească Dumnezeu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 19:28

Claudiu Niculescu, discurs halucinant despre arbitrajul românesc: „Ce fac arbitrii 10 minute la VAR? Se uită pe Netflix? Ferească Dumnezeu!

Claudiu Niculescu e antrenor la Poli Iași

Claudiu Niculescu, în timpul uni meci / Hepta

Claudiu Niculescu a avut un discurs incredibil despre arbitrajul românesc. Antrenorul celor de la Poli Iași este total nemulțumit de manirea în care VAR-ul a fost implementat în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul dinamovist e nevros că arbitrii petrec prea mult timp ca să analizeze o fază. Claudiu Niculescu a cerut să fie luate măsuri împotriva arbitrilor care greșesc.

Claudiu Niculescu, discurs halucinant despre arbitrajul românesc

„Arbitrajul, din minutul cinci am spus, nu știu cum să-i zic, s-a văzut o ușoară tentă. Poate de asta și rezultatul, înseamnă că nu e în regulă. Dacă au fost două penalty-uri pentru noi, nu e bine.

Nu vedeți că l-a noi nu fac față cu VAR-ul? Ferească Dumnezeu! Uitați-vă prin alte campionate prin alte campionate prin lumea asta. Arbitrii la noi stau câte 10 minute, ce fac? Se uită pe Netflix? Cred că au seriale de văzut. Stau câte 7-8-10 minute la o fază, e incredibil! Ce naiba mai facem cu VAR-ul? Am înțeles că a costat și o grămadă de bani! Care e măsura care se ia împotriva lor când greșesc?

Nu că ar trebui să scoată VAR-ul, ar trebui să se pună cu picioarele pe el, să-l rupă în două și să-l spargă! Pe cuvând, acum fac haz de necaz. Ce ne mai mirăm? Este ceva strigător la cer. Așa greșeli…. Și să stai atât timp să analizezi o fază? Probabil au de văzut un final de sezon pe Netflix. Sunt antrenori care plătesc cu postul pentru niște greșeli de arbitru, pe ei cine îi pedepsește!„, a spus Claudiu Niculescu, după meciul CSA Steaua – Poli Iași 2-1.

Reclamă

Eugen Neagoe a făcut praf sistemul VAR

Rapid a învins-o pe U Cluj printr-un gol din penalty marcat de Dugandzic, după verificarea VAR. După meci, Eugen Neagoe și Denis Ispas s-au plâns de faza petrecută în etapa precedentă, când U Cluj nu a primit penalty în meciul cu Voluntari, la un henț în careu al lui Ricardinho.

„Este o ruşine ce se întâmpă cu VAR-ul. Ba este VAR, ba nu este VAR. Probabil că nu văd bine oamenii. Ei nici măcar la reluări nu văd. Etapa trecută avem penalty clar, nu au văzut. Acel domnn Coza care trebuia să vadă, pentru că cei 3 oameni dormeau acolo. Probabil că avea VAR nestins, aşa e o vorbă la ţară. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o ruşine. Se aruncau prin careu să ceară penalty. Am pierdut cu un şut pe poartă. În seara asta a văzut bine VAR-ul. Vede când vrea. Este o ruşine, dar nimeni nu ia nicio măsură. Se supără domnul Vassaras. Păi, supără-te! Ce să facem cu VAR-ul pentru că la fiecare etapă sunt greşeli. Nu am văzut pe nicăieri să se stea 10 minute să se ia o decizie. Noi trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să îi întrebăm dacă dăm penalty”, a spus Eugen Neagoe, conform digisport.ro. 

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului

Săpunaru a recunoscut că nu este un susţinător al arbitrajului video pentru că se pierde foarte mult timp.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt eu omul meciului, echipa Rapid, familia Rapid a fost. Aţi văzut ce înseamnă stadionul Giuleşti. Ne-am asigurat cele 3 puncte, ne gândim la următorul. Penalty clar. Dacă ăsta nu mai e penalty, care mai e? Eu preferam arbitrii cum erau înainte, îi certa toată lumea, iar acum stăm 15 minute până se ia o decizie.

Eu nu sunt fanul VAR-ului, nici în Turcia nu am fost. Nu mă gândesc că suntem pe primul loc, mă gândesc să acumulăm puncte şi să intrăm în playoff. Acesta este obiectivul nostru„, a spus Cristi Săpunaru, la digisport.ro, după Rapid – Universitatea Cluj 1-0.

Recomandări
  • Claudiu Niculescu, discurs halucinant despre arbitrajul românesc
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și