Închide meniul

CSA Steaua – Poli Iași 2-1. A doua victorie la rând pentru echipa lui Daniel Oprița! Claudiu Niculescu, învins în Ghencea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 18:20

CSA Steaua – Poli Iași 2-1. A doua victorie la rând pentru echipa lui Daniel Oprița! Claudiu Niculescu, învins în Ghencea

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 / Hepta

CSA Steaua – Poli Iași 2-1. Echipa lui Daniel Oprița a bifat a doua victorie la rând în Liga 2. Dinamovistul Claudiu Niculescu, antrenorul ieșenilor, pleacă învins din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipirliu și Adi Popa au înscris pentru CSA Steaua. Poli Iași a redus din diferență pe final, prin ucraineanul Plokhotnyuk, însă nu a fost suficient ca să obțină măcar un punct.

CSA Steaua – Poli Iași 2-1

Min 90: Final de meci! CSA Steaua s-a impus cu 2-1.

Min 89: GOOOL Poli Iași! A marcat Plokhotnyuk Mikhailo.

Min 63: GOOOL CSA Steaua! Adi Popa a marcat și el.

Reclamă

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 22: GOOOL CSA Steaua! Bogdan Chipirliu a înscris după o centrare a lui Dragoș Gheorghe

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

CSA Steaua: Dincă- Drăghici, Sabău, Wallace, Corbu – Balgiu, Ș. Pacionel – Popa, Bodișteanu, Gheorghe, Chipirliu (cpt.)
Antrenor: Daniel Oprița

Poli Iași: Knoflach – Martac, Lică, Tincu (cpt.), Finică – Anton, Cristea, Marchioni, Hunte – Roman, Harrison
Antrenor: Claudiu Niculescu

Știrea inițială

….

Victor Piţurcă, şocat de ce se întâmplă la CSA Steaua

Oficialii de la CSA Steaua nu au reuşit să obţină dreptul de promovare nici în acest sezon, în ciuda apelurilor făcute chiar şi la TAS. Fanii sunt nemulţumiţi de situaţia creată, şi au cerut în nenumărate rânduri demisia conducerii.

Victor Piţurcă a dezvăluit că situaţia de la CSA Steaua este de neînţeles. Fostul selecţioner este de părere că echipa din Ghencea nu este condusă de un comandant, în cazul acesta s-ar fi obţinut dreptul de promovare.

În sezonul trecut, „Militarii” s-au clasat pe locul al patrulea în Liga a 2-a, însă nu au putut disputa barajul pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă

„Situaţia e de neînţeles. Nu pot să-mi imaginez de ce se întâmplă lucrul ăsta. Să nu iei anumite măsuri ca echipa să se bată la promovare. De fapt nici nu ştiu cine conduce acest club. Am putea spune că, comandantul clubului conduce, dar eu ştiu sigur că nu el conduce. Dacă era aşa, ar fi făcut cu orice preţ ca Steaua să poată să promoveze”, a declarat Victor Piţurcă, la Pro Arena.

Clubul Armatei, obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de Asociaţia „Salvaţi Steaua”

Clubul armatei este obligat de instanţă să pună la dispoziţie actele cerute de cei care susţin FCSB. Astfel, conform hotărârei intanţei, CSA Steaua este obligată să prezinte toate actele solicitate de Asociaţia „Salvaţi Steaua”, o organizaţie ce susţine FCSB.

Conform deciziei Tribunalului Bucureşti, CSA Steaua este obligată să comunice actul din 1998, prin care secţia de fotbal a fost transferată către Asociația Fotbal Club Steaua București. Mai mult CSA Steaua trebuie să prezinte şi decizia de înfiinţare din 2017 a echipei de fotbal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și