Închide meniul
EXCLUSIV

Clauza „anti-Gigi Becali” din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani. Dezvăluirea făcută de Valeriu Iftime. „Pune, mă, două milioane!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2022, 21:33

Reclamă
Clauza „anti-Gigi Becali din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani. Dezvăluirea făcută de Valeriu Iftime. „Pune, mă, două milioane!

Clauza anti-Gigi Becali din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valeriu Iftime a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Marius Croitoru are o clauză de reziliere a contractului cu FC Botoșani în valoare de două milioane de euro. Chiar antrenorul fost cel care a propus clauza!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauza anti-Gigi Becali din contractul lui Marius Croitoru

FC Botoșani este o echipă unică în România. Moldovenii reușesc să transfere jucători ieftini pe care ulterior îi vând pentru profit. Ultimul plecat a fost Malcom Edjouma, care a semnat cu FCSB.

„Cu siguranță este meritul lui Marius. Îi dăm lui Marius toată libertatea să se ocupe de ei, clubul știe și fiecare jucător știe că, dacă joacă bine, îi dau drumul. Toți care au plecat de la mine și au jucat fotbal bun, au plecat pe salarii mai bune și acum ne caută jucători care vor să vină la Botoșani.

Nimeni din club sau dintre jucatori nu e suparat ca a plecat Edjouma, din contră, suntem fericiți! Daca nu facem asta, în bugetul unul club din Liga 1 din Romania, dacă nu aduci bani din alte surse în afară de drepturi TV, trebuie să aduci bani de acasă. Meritul principal îl are Marius!

El mi-a propus clauza și a și semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să știi că nu plec, puneți o clauză cât vreți dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun'”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Marius Croitoru a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă.

Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali

După ce a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma, Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime că era dispus să scoată din conturi și până la 900.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani.

Patronul moldovenilor a răbufnit și a anunțat că latifundiarul din Pipera va plăti cu 400.000 de euro mai mult pentru următorul jucător pe care îl cumpără de la echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu n-aș lua în serios toate lucrurile astea pe care le spune domul Becali. Și, dacă suntem așa, într-o zona a negocierilor, îți trebuie multă atenție că să nu faci greșeli din astea. N-a fost discuția asta niciodată. Eu am vorbit o singură dată cu dumnealui și i-am zis un preț și apoi că trimit pe cineva să negocieze, un intermediar, un impresar, să spunem.

Cu mine e foarte jovial acum, de când am câștigat un punct la Cluj. Cred că îi place să se joace cu presa, să arunce lucrurile astea, dar fiecare pe greșelile noastre ne stingem.

Următorul jucător pe care o să i-l vând o să plece de la +400.000 de euro, nu? Să spunem că mai pleacă un jucător de-al meu la el, ăla costă 300.000, dai 700.000, cu 400.000 de la Edjouma! E bravare, sigur…

Toate glumele astea la un moment dat trebuie să le plătești, când ești neatent în viață. Se decontează, totul trebuie decontat la un moment dat. Nu simt deloc că am pierdut ceva, am avut discuții despre Edjouma și cu alții interesați de el”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și