Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali: ”Următorul jucător pe care i-l vând o să pornească de la 400.000 de euro!” Patronul lui FC Botoșani, scos din sărite: ”Toate glumele trebuie să le plătești!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 16:25

Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali: ”Următorul jucător pe care i-l vând o să pornească de la 400.000 de euro!” Patronul lui FC Botoșani, scos din sărite: ”Toate glumele trebuie să le plătești!”

Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali

Hepta

  • Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali
  • Patronul lui FC Botoșani, scos din sărite

Valeriu Iftime îl avertizează pe Gigi Becali

După ce a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma, Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime că era dispus să scoată din conturi și până la 900.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul moldovenilor a răbufnit și a anunțat că latifundiarul din Pipera va plăti cu 400.000 de euro mai mult pentru următorul jucător pe care îl cumpără de la echipa sa.

”Eu n-aș lua în serios toate lucrurile astea pe care le spune domul Becali. Și, dacă suntem așa, într-o zona a negocierilor, îți trebuie multă atenție că să nu faci greșeli din astea. N-a fost discuția asta niciodată. Eu am vorbit o singură dată cu dumnealui și i-am zis un preț și apoi că trimit pe cineva să negocieze, un intermediar, un impresar, să spunem.

Reclamă

Cu mine e foarte jovial acum, de când am câștigat un punct la Cluj. Cred că îi place să se joace cu presa, să arunce lucrurile astea, dar fiecare pe greșelile noastre ne stingem.

Următorul jucător pe care o să i-l vând o să plece de la +400.000 de euro, nu? Să spunem că mai pleacă un jucător de-al meu la el, ăla costă 300.000, dai 700.000, cu 400.000 de la Edjouma! E bravare, sigur…

Reclamă

Toate glumele astea la un moment dat trebuie să le plătești, când ești neatent în viață. Se decontează, totul trebuie decontat la un moment dat. Nu simt deloc că am pierdut ceva, am avut discuții despre Edjouma și cu alții interesați de el”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Gigi Becali i-a dat o nouă replică lui Valeriu Iftime

Gigi Becali i-a răspuns lui Valeriu Iftime, după ce patronul celor de la Botoşani s-a enervat pentru faptul că „partenerul” său de afaceri s-a amuzat pe seama negocierilor pentru Malcom Edjouma.

Astfel, după ce a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma, Becali i-a transmis lui Iftime că era dispus să scoată din conturi și până la 900.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Câtă minte îți trebuie să faci o asemenea afirmație? Eu i-am spus o sumă și am tăcut după. Eu mi-am văzut de treaba mea, cum să spui că dădeai mai mult?”, s-a enervat Valeriu Iftime. Becali nu a stat pe gânduri şi i-a dat o replică patronului de la Botoşani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”