Închide meniul

Clinceni – FCSB 0-2 | Florin Gardoș s-a săturat să audă de jocurile de culise: "Refuz să comentez!" Cum explică rezultatele slabe din play-off

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 20:07

Clinceni – FCSB 0-2 | Florin Gardoș s-a săturat să audă de jocurile de culise: "Refuz să comentez!" Cum explică rezultatele slabe din play-off

Hepta

Florin Gardoș, după Clinceni - FCSB 0-2

  • Clinceni - FCSB 0-2
  • Reacția lui Florin Gardoș după meci

Academica Clinceni are în componență cinci jucători care au trecut pe la FCSB. Chiar și antrenorul Ilie Poenaru a fost aproape să ajungă la echipa lui Gigi Becali. În acest context, au apărut rapid speculațiile despre posibilele jocuri de culise între Clinceni și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Florin Gardoș a dat cărțile pe față

Florin Gardoș nici nu vrea să audă așa ceva. Fostul fundaș de la FCSB a intrat pe teren cu gândul să-și învingă fosta echipă. 

"Nu vreau să spun care e mai bună dintre CFR Cluj și FCSB. Se spune că suntem echipa nu știu cui. Refuz să comentez pentru că se interpretează. Personal, mi-am dorit să câștigăm ca să nu se mai speculeze", a spus Florin Gardoș, după Clinceni – FCSB 0-2.

Reclamă

Nu doar despre Clinceni s-a speculat că ar face blaturi cu FCSB. Și despre FC Botoșani s-a spus același lucru, ținând cont de prietenia dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime.

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Florin Gardoș: "A apărut o oarecare relaxare"

Clinceni a realizat o performanță unică în istoria clubului când a prins locul de play-off. Echipa lui Poenaru a debutat însă între "granzi" cu două înfrângeri, 0-2 cu FCSB și 0-3 cu CFR Cluj.  

Reclamă

"Fiecare meci l-am jucat la limită pe finalul sezonului regulat. Ne temeam că nu intrăm în play-off. Poate că inevitabil a apărut o oarecare relaxare. Am jucat și cu cele mai bun echipe din campionat. Se întâmplă să pierzi.

Nu pot să zic că am fost o echipă foarte ofensivă nici în timpul campionatului regulat. Am fost bine pe apărare. Acum am luat goluri destul de ușor", a mai spus Florin Gardoș. 

Academica Clinceni – FCSB 0-2

FCSB și-a luat revanșa după ce Clinceniul a învins-o chiar pe Arena Națională în luna februarie. 

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, FCSB și-a păstrat poziția de lider în clasament. Roș-albaștrii erau obligați să câștige după ce CFR Cluj s-a impus miercuri cu 1-0 la Sepsi.

FCSB are 39 de puncte. CFR Cluj îi "suflă" în ceafă, fiind la o singură lungime în urmă. Universitatea Craiova, celaltă pretendentă la titlu, are 31 de puncte.

FCSB va juca în etapa următoare cu Sepsi. Apoi, roș-albaștrii vor avea dueluri directe cu Craiova și CFR Cluj.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”