Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri despre discuţia cu Budescu de la Baza din Berceni: „Hai, Budi, să dăm nişte exterioare! El a intrat şi a câştigat meciul”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 12:28

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri despre discuţia cu Budescu de la Baza din Berceni: „Hai, Budi, să dăm nişte exterioare! El a intrat şi a câştigat meciul

Gigi Becali, dezvăluiri despre discuţia cu Budescu de la Baza din Berceni

Hepta

„Ce am eu cu Budescu, sunt certat cu el? Eu îi cert eu pe ei. Le dau salariu, mă cert cu el? El slujeşte la echipă. Asta e meseria lui, trebuie să asculte. Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieteni. Dacă suntem prieteni, nu ne certăm. M-am întâlnit cu el şi i-am zis Hai, Budi, să dăm nişte exterioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta am zis, dacă nu dă cu exteriorul… dacă o dă cu stângul e gol. I-a intrat în reflex asta, nu e bine. E treaba lui. El a intrat şi a câştigat meciul. El şi cu Ianis Stoica”, a spus Becali, la Pro X.

Constantin Budescu, discuţie cu Gigi Becali

După victoria cu Botoşani, 3-1, Constantin Budescu a dezvăluit că Gigi Becali i-a vizitat pe jucători la Baza din Berceni, iar discursul său a fost altul decât la TV. Budi nu este de acord nici cu schimbarea lui Edi Iordănescu.

„Ţinând cont că am câştigat, a fost foarte bine. Critici? La câteva zile a zis altceva și tot așa. Știm că vorbește la TV, dar ne vedem de treaba noastră, ne-am văzut la bază, dar era total opus față de cum îl vedeți la TV. E alegerea antrenorului, la final trebuie să ne uităm la rezultat, iar dacă la final a fost bine.

Nu se aştepta nimeni la lucrul acesta, nu era cazul să fie schimbat (n.r. – schimbarea lui Edi Iordănescu). Nu avem ce să facem. Viaţa antrenorului depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate. Eu nu am zis că vreau să plec, deşi pot pleca în orice perioadă de transferuri pentru că am o clauză în contract. Noi ne-am mai încurcat, dar ei nu se mai încurcă„, a spus Constantin Budescu, după FCSB – FC Botoşani 3-1.

Reclamă

Răspunsul lui Constantin Budescu pentru Gigi Becali, după ce a fost „făcut praf” de patronul FCSB

Constantin Budescu a fost criticat dur de Gigi Becali pentru modul în care loveşte mingea. Patronul FCSB l-a desfiinţat pe Budescu pentru că dă prea multe „exterioare”. Budescu i-a răspuns patronului în partida cu Botoşani.

Constantin Budescu a intrat pe teren şi l-a enervat în doar câteva secunde pe Gigi Becali. „Budi” i-a făcut o aroganţă lui Gigi Becali şi a dat două „exterioare” în numai câteva secunde. Budescu a fost criticat dur de Becali pentru faptul că apelează la acest procedeu tehnic. Patronul FCSB chiar a anunţat că „magicianul” va pleca de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și