Închide meniul
NEWS ALERT

Comisia de Disciplină a depunctat-o oficial pe Gaz Metan Mediaș. Ajutor neașteptat pentru Dinamo. Ilie Poenaru a răbufnit: „Muncim degeaba!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 15:39

Comisia de Disciplină a depunctat-o oficial pe Gaz Metan Mediaș. Ajutor neașteptat pentru Dinamo. Ilie Poenaru a răbufnit: „Muncim degeaba!

Ilie Poenaru amenință că își dă demisia de la Gaz Metan Mediaș

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cu mari probleme financiare, gruparea din Mediaș riscă să intre în colaps. Mai mulți foști jucători cer să le fie plătite sumele restante. Unul dintre aceștia este Ronaldo Deaconu, iar memoriul lui a dus la penalizarea ocupantei locului 14 în Liga 1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan Mediaș, depunctată de Comisia de Disciplină

Întrunită vineri, 11 februarie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaș – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022”, se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

24 de puncte adunase Gaz Metan, până să fie depunctată. Dinamo are jumătate din punctele „lupilor”, dar a primit un ajutor nesperat. Ilie Poenaru a răbufnit când a auzit decizia luată la Comisii și amenință cu demisia.

Ilie Poenaru: „Eu nu-mi doresc să plec, dar trebuie să avem niște semnale pozitive”

E clar că dacă nu se rezolvă problemele, o să plec. Nu se poate să fim depunctați de la săptămână la săptămână, înseamna că muncim degeaba. Sper să se achite din litigii și să scăpăm de această amenințare, să putem transfera și anumiți jucători.

Reclamă

Da, avem nevoie de întăriri, dar situația e dificilă, că fotbaliștii cu care am discutat au deja contracte, iar acum trebuie să caut alții care pot veni și să mă ajute rapid, că timp nu avem.

Este o ședință acum între reprezentații acționarilor și oamenii de la primărie, astăzi vom avea mai multe răspunsuri. Eu nu-mi doresc să plec, dar trebuie să avem niște semnale pozitive„, a spus Ilie Poenaru pentru digisport.ro.

Gaz Metan Mediaș se va duela cu Dinamo peste două etape. Până atunci, jucătorii lui Poenaru au meci acasă cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și