Închide meniul

”Concurența e acerbă!” Mihai Stoica, noi lămuriri în cazul Claudiu Keșeru: ”Nu pot cenzura modul în care se exprimă public patronul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 17:39

”Concurența e acerbă!” Mihai Stoica, noi lămuriri în cazul Claudiu Keșeru: ”Nu pot cenzura modul în care se exprimă public patronul!”

Mihai Stoica, noi lămuriri în cazul Claudiu Keșeru

Profimedia

Mihai Stoica, noi lămuriri în cazul Claudiu Keșeru

”Văd că s-a dezvoltat un mare caz Keșerü și deduc din ce insinuează unii, fără să-mi pronunțe numele (cuz it’s mainstream lately), că eu aș fi contribuit la presupusul conflict dintre fotbalistul nostru și patron. Dacă Mustață se referea la altcineva, îi prezint scuzele mele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  1. Ianuarie 2014. Deși existau alternative agreate de patron și antrenor (se discuta chiar de Alibec și Mutu), eu mi-am impus punctul de vedere și l-am adus liber pe Claudiu Keșerü. Win win situation. Pentru el și pentru noi. M-am implicat, altfel nu se realiza.
  2. Iunie 2021. Am discutat despre revenirea lui, dar era imposibil de readus de la Ludogorets, cei de acolo îi propuseseră chiar să rămână în cadrul clubului. M-am implicat.
  3. Septembrie 2021. Am revenit cu oferta și Cleo a semnat. M-am implicat și atunci.
  4. Ianuarie 2022. Keșerü a fost titular în cel mai important meci al începutului de an, cu CFR, deși patronul anunțase că nu se va mai conta pe el. Iarăși m-am implicat, transmițându-i patronului că Cleo se pregătește exemplar și că antrenorii considerau că e cea mai bună soluție, asta fiind și opinia mea.

Azi. În modulul tactic pe care-l abordăm în debutul partidelor joacă un singur atacant de careu. Variantele sunt Dumiter, Keșerü și Ianis Stoica. A mai jucat pe poziția asta Florin Tănase, susceptibil de a evolua atacant și în echipa națională. A mai făcut-o și Coman. Așadar, concurența e acerbă. Joacă cine se consideră că dă cel mai bun randament, indiferent dacă are 19 sau 35 ani. Eu nu mă implic în alegerile antrenorilor și nu pot cenzura modul în care se exprimă public patronul. Îmi fac cunoscute opiniile când sunt întrebat.

Dacă are cineva implicat ceva să-mi reproșeze, sunt – cu excepția a cca 4 ore din 24 – pe Whatsapp. Cu mențiunea că nu ascult vocale. Nici consoane. E pe scrise la mine.

Părerile suporterilor m-au interesat mereu, nu le ignor nici acum. Doar că multora le lipsesc multe informații, iar unele sunt – cu tot respectul – chiar de uz intern”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Citește și:

Gigi Becali a explicat de ce Keşeru a fost exclus din lotul FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni

Gigi Becali a explicat de ce Claudiu Keşeru nu a făcut parte din lot pentru meciul cu Academica Clinceni. Atacantul care se află în dizgraţia patronului celor de la FCSB a avut o discuţie lămuritoare cu acesta. Mai mult, latifundiarul din Pipera s-a decis să spună totul despre situaţia atacantului.

Reclamă

Claudiu Keşeru nu a prins lotul celor de la FCSB pentru meciul cu lanterna roşie, Academica Clinceni. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit ce disucţie a avut cu atacantul înaintea partidei, dar şi de ce acesta nu a prins nici măcar banca de rezerve.

„Am vorbit cu Keşeru şi i-am spus, băi, Claudiu. Spune-mi şi mie ce să vorbeşti. Eu ştiu că sunt mulţumit de tine. Tu ai zis că ai milioane în cont. Milioanele le-ai făcut şi cu mine. Ce te mai interesează? Ţi-am dat banii înainte? Eu ce am spus că, că scap de Budescu şi de Keşeru, scap de 60 de mii de euro. Şi mai scapi şi de Tănase, 100 de mii de euro. El a spus că vrea să mai joace 2-3 ani. Eu cred că la nivel înalt nu mai poate juca 3 ani.

Data trecută am zis că vreau să fie Şerban pe bancă. Eu, din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. Eu, pentru nu vrea niciunul asta, fac un compromis, că muncesc şi ei acolo. Eu cred că ăsta va ajunge mare fotbalist, nu are emoţii, iese cu mingea la picior. Nu era nevoie de Keşeru la meciul ăsta. Aşa cum a fost meciul, nu era nevoie de el„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și