Închide meniul

Gigi Becali a explicat de ce Keşeru a fost exclus din lotul FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni: „I-am spus, băi, Claudiu! Ce te mai interesează?” Ordinul dat de patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 23:08 / Actualizat: 10 februarie 2022, 16:41

Gigi Becali a explicat de ce Keşeru a fost exclus din lotul FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni: „I-am spus, băi, Claudiu! Ce te mai interesează? Ordinul dat de patronul FCSB

Claudiu Keșeru vrea să facă pace cu Gigi Becali

Profimedia

  • Gigi Becali a explicat de ce Keşeru nu a fost în lot
  • Claudiu Keşeru, în dizgraţia lui Gigi Becali

Claudiu Keşeru nu a prins lotul celor de la FCSB pentru meciul cu lanterna roşie, Academica Clinceni. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit ce disucţie a avut cu atacantul înaintea partidei, dar şi de ce acesta nu a prins nici măcar banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce Keşeru a fost exclus din lotul FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni

Am vorbit cu Keşeru şi i-am spus, băi, Claudiu. Spune-mi şi mie ce să vorbeşti. Eu ştiu că sunt mulţumit de tine. Tu ai zis că ai milioane în cont. Milioanele le-ai făcut şi cu mine. Ce te mai interesează? Ţi-am dat banii înainte? Eu ce am spus că, că scap de Budescu şi de Keşeru, scap de 60 de mii de euro. Şi mai scapi şi de Tănase, 100 de mii de euro. El a spus că vrea să mai joace 2-3 ani. Eu cred că la nivel înalt nu mai poate juca 3 ani. Data trecută am zis că vreau să fie Şerban pe bancă. Eu, din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. Eu, pentru nu vrea niciunul asta, fac un compromis, că muncesc şi ei acolo. Eu cred că ăsta va ajunge mare fotbalist, nu are emoţii, iese cu mingea la picior. Nu era nevoie de Keşeru la meciul ăsta. Aşa cum a fost meciul, nu era nevoie de el„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul, deranjat de declaraţiile atacantului

La finalul meciului cu FC U Craiova 1948, Claudiu Keşeru a avut o reacţie dură, nefiind mulţumit de faptul că prinde foarte puţin primul 11 al celor de la FCSB. ”Sunt puțin contrariat. Am făcut o primă repriză bună. Tranșam meciul dacă marcam în prima repriză. Am forțat puțin haotic. De ceva vreme mă simt ok. Jocul m-a pus în valoare. Nu îmi e frică de responsabilități. Eu nu am ce să reproșez legat de arbitraj. Aș avea mai multe de spus, dar prefer să tac. Tăcerea e de aur.

Reclamă
Citește și:

Nu vreau să fac un caz personal. Eu îmi văd de treaba mea. Știam la ce mă înham și îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Toată lumea îl știe pe nenea Gigi. Nu vreau să comentez. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la final. E o cursă de durată în care se vor vedea nervii”, a declarat Claudiu Keșeru la finalul meciului cu cei de la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu