Închide meniul

Condiția pusă de Mircea Rednic ca să vină la Dinamo! Ce legendă vrea să aducă „Puriul” în conducerea clubului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 11:07

Condiția pusă de Mircea Rednic ca să vină la Dinamo! Ce legendă vrea să aducă „Puriul în conducerea clubului

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimediaimages

Mircea Rednic vrea să-l aducă cu el la Dinamo pe Ionel Dănciulescu, scrie sport.ro. Dacă totul se va concretiza, fosta legendă a „câinilor” va ocupa postul de director sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic vrea să-l aducă cu el la Dinamo pe Ionel Dănciulescu

Dănciulescu a mai ocupat funcții în conducerea lui Dinamo. Ultima dată, „Danciu” a fost team manager-ul „câinilor” în perioada 2018-2020.

În ceea ce-l privește pe Rednic, „Puriul” este în fața celui de-al cincilea mandat al său pe banca lui Dinamo. El este artizanul ultimului titlu cucerit de dinamoviști, în sezonul 2006-2007.

În prezent, Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, având cinci înfrângeri consecutive și un golaveraj dezastruos, -11. „Câinii” au doar șase puncte după 8 etape, doar Academica Clinceni stă mai prost.

Dario Bonetti a blocat revenirea lui Rednic la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a spus că Dario Bonetti nu şi-a reziliat contractul cu Dinamo. Acesta a mai spus că gestul italianului a împiedicat instalarea unui alt antrenor principal.

Reclamă

Deocamdată nu a fost reziliat contractul domnului Bonetti. El a plecat în Italia fără a rezilia contractul. Echipa va fi condusă de domnul Colceag până vom rezolva situația domnului Bonetti. Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti.

Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu. După ce vom vedea ce se întâmplă cu Dario, vom vedea cum vom proceda. Nu este complicat de reziliat contractul lui Dario Bonetti, am preferat să ne despărțim amical.

Noi vrem să ne strângem mâna, să reziliem pe cale amiabilă, nu unilateral. Orice antrenor ar fi fost la Dinamo cred că ar fi trebuit să-și depună demisia după rezultatul cu FCSB. Dinamo nu este un club obișnuit cu asemenea rezultate„, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Condiția pusă de Mircea Rednic ca să vină la Dinamo
  • Ce legendă vrea să aducă „Puriul” în conducerea clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și