Închide meniul
VIDEO

Andrei Vlad ar putea ajunge la Universitatea Craiova. Răspuns oficial la propunerea lui Gigi Becali. „Luăm măsuri radicale!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 11:49

Andrei Vlad ar putea ajunge la Universitatea Craiova. Răspuns oficial la propunerea lui Gigi Becali. „Luăm măsuri radicale!

Conducătorii Universităţii Craiova au înţeles mesajul fanilor

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Preşedintele clubului anunţă că îi va cere lui Mihai Rotaru să îi sancţioneze dur pe jucătorii care s-au făcut de râs cu FK Laci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii Universităţii Craiova au înţeles mesajul fanilor: „Trebuie acţionat în consecinţă”

Nu am multe de spus, mi-e greu să explic acest eșec. Nu mai trebuie să facem paralele între Craiova Maxima și actuala Craiova, nu are rost. Important este să analizăm, să tragem niște concluzii și să luăm niște măsuri radicale în ceea ce privește lotul de jucători.

Depinde foarte mult ce gândește domnul Rotaru, este un moment care cere anumite măsuri. Eu am spus că dacă nu ne calificăm este o rușine. Din punctul meu de vedere este o problemă să nu poți să te califici. În partida de la Laci parcă am avut mai multe ocazii, nu înțeleg cum am pierdut acel meci. Toată lumea e afectată, mergi mai departe, n-ai ce să faci. Am fost echipa favorită.

Dacă și anul ăsta se întâmplă ce s-a întâmplat anul trecut (n.r Lokomotiv Tbilisi), înseamnă că avem o problemă. Trebuie acționat în consecință. Emoția nu trebuie să te dovedească în aceste momente, dacă ai un caracter puternic„, a declarat Sorin Cârţu la PRO X.

Andrei Vlad ar putea ajunge la Universitatea Craiova

Gigi Becali a venit cu o propunere uluitoare. L-a sunat pe patronul echipei din Bănie şi s-a arătat dispus să îl cedeze pe Andrei Vlad. Portarul de 22 de ani poate reveni la Craiova pentru 450.000 de euro.

Reclamă

Eu l-aş lua, dacă el ar vrea să vină. Mie îmi place Vlad„, a reacţionat preşedintele Universităţii Craiova.

Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci

Fanii Universității Craiova au luat atitudine după o nouă umilință a echipei favorite în cupele europene. Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League de albanezii de la FK Laci.

Fanii au luat foc după o nouă rușine europeană și au mers să ceară socoteală jucătorilor și conducerii. Ultrașii olteni au mers și în cantonament.

Reclamă 4 / 0/3

Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!” şi „Mercenarii, mercenarii!”, au fost scandările preferate ale suporterilor.

Recomandări
  • Sorin Cârţu, reacţie după umilinţa din Conference League
  • Răspuns surprinzător la propunerea făcută de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și