Închide meniul

Gigi Becali, decizie uluitoare după umilinţa din Conference League! A propus un titular de la FCSB la Craiova: „L-am sunat pe Rotaru să îi dau lucrul furat înapoi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 0:15

Gigi Becali, decizie uluitoare după umilinţa din Conference League! A propus un titular de la FCSB la Craiova: „L-am sunat pe Rotaru să îi dau lucrul furat înapoi

Gigi Becali s-a enervat după eliminarea din Conference League

Profimediaimages

Gigi Becali a anunţat că l-a sunat pe patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi i-a propus să îl ia înapoi pe Andrei Vlad. În 2017, Gigi Becali l-a transferat cu scandal pe Andrei Vlad de la Craiova. În total, Becali a plătiti 450 de mii de euro pentru tânărul portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru

Eu l-am sunat pe Rotaru, toate mi se întâmplă că am furat. Vreau să-ţi dau lucrul furat înapoi. Pe Vlad. Da, l-am furat şi Dumnezeu mi-a dat! Şi campionat, şi eliminare în Conference League. Ambele goluri, primul a dat pas şi la al doilea a ieşit cu mingea afară. 

Trebuie să dau lucrul furat. Mi-a zis: ‘trebuie să dai banii cât am dat, 450.000 de euro, măcar e conştiinţa mea e curată. ]n faţa lui Dumnezeu sunt.  A zis, Gigi eşti şi tu supărat, mai bine vorbim mâine poimâine. Nu vrei să-l accepţi, să fii sănătos. Asta e cea mai mare problemă, că Dumnezeu mi-a arătat”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Andrei Vlad a stârnit mânia lui Gigi Becali! Eroare incredibilă a portarului de la FCSB în returul cu Şahtior Karagandy

Andrei Vlad a stârnit mânia lui Gigi Becali. Portarul vicecampioanei României a făcut o gafă de proporţii în startul meciului Şahtior Karagandy – FCSB, din a doua manşă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers.

Andrei Vlad le-a făcut astfel un „cadou” jucătorilor din Kazahstan. Mingea care l-a lovit în piept pe portarul lui FCSB a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

Reclamă

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și